Szukaj
Czas jesieni...,to raczej tylko w kolorze.
Z ostrością,to chyba trafione było w szwy na spodniach,a nie na twarz.
Nie widać by z jesienią miało to coś wspólnego
D750, D90, S8, F14, N35D,N180ED SB700
A możecie nie zwracać uwagi na porę ?
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Tytuł kompletnie nie pasuje do zdjęcia. Co do zdjęcia; nie podoba mi się kompletnie wyraz twarzy modelki, wg mnie średnio ciekawy. Obróbka na plus.
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
Nie zgodzę się z poprzednikami. Do mnie to zdjęcie trafia. Uważam, że jest to dobry portret w starym stylu. Kojarzy mi się to zdjęcie z portretem sławnej artystki za młodu![]()
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
oprócz tego, że jest nieostre to drażnią dwa wystające kolanka, tło, mina modelki...
O jeden kadr za daleko![]()
Według mnie jest nieźle. Konwersja całkiem przyjemna. Przeszkadza ostrość na kolanach i ich mocne uwypuklenie przez głębsza czerń. Oczywiście nieostrość twarzy jest, ale to w niektórych wypadkach toleruję. Sweterek wyszedł brudno w cieniach. Szum w tle - mnie nie przeszkadza. Podoba mi się kadr oraz sposób pokazania modelki. Na spokojnie. Ładnie podkreśliłeś oczy i usta. Mina dziewczyny mi nie przeszkadza - jest naturalna jak na moje oko. A, że nie każdy się zawsze ładnie uśmiecha lub prezentuje idealnie jak sexbomba to jakby inna para kaloszy. Zdjęcie na plus, bez mocnych wpadek. Klimat klasycznej obróbki też może przypaść do gustu.
Dzięki mOSAd ! Two komentarz zawsze rzeczowy !
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Skontaktuj się z nami