01.
Uploaded with ImageShack.us
02.
03.
04.
05.
BONUS
Szukaj
01.
02.
03.
04.
05.
BONUS
D90 | N18-105 | SB - 700 | N50 f/1,8
http://mill.flog.pl/
Maluszek z końca produkcji był raczej komiczny niż "kultowy"![]()
N D90 + SB-900 + N 35 mm f/1.8 + N 18-70 mm + N 70-300 mm + I 50 Makro =
Te hdrki przy maluszku mi nie przeszkadzają, nie są takie natarczywe w tym przypadku.
Na lapku przeglądam zdjęcia i na pierwszym jadę powoli w dół i rozbawiło mnie.... to kuku na zderzaku
Na 2 troszkę dołu mało. Ogólnie rażą mnie niebieskie paski z tablicy rejestracyjnej - jakieś takie radioaktywne.
4. nie podoba mi się ze względu na kolory, mogłeś jednolitość zachować, albo wrzucić to w bonus.
5. tutaj najlepsze dzieje się z lewej, a Ty nudny piach z prawej pokazałeś - mogło być fajne.
Bonus to nie wiem... to ten sam Fiacik, tylko po modyfikacjach czy jak, bo nie czaje? :P
jakoś jestem na nie.
1. Modelka nieprzygotowana po dzwonie.
2. Kadrowo do bani - na 1 ciachnąłeś oponę, na 2 i 3 nie wiem co chciałeśpokazaćtą wielka przestrzenią, że jest w Małopolsce? No jest wszędzie jak maluch dotoczy się na górę.
3.Niezjadliwe ramki - w sumie nie wiem specjalnie, czy babol przy kadrowaniu?
4. Bonus od czapy.
Konkluzja jest taka - już masz PSa i odkryłeś co może. Teraz nieco pokory i dystansu ci trzeba i będzie OK. Do roboty!
Niestety, nie poruszyło mnie. Seria raczej w stylu jak nie robić zdjęć malucha...,
Dobrze, że bonus był na końcu bo jest najgorszy z całej historii.
Nie wystarczy walnąc fotkę i rozjechać suwaki - trzeba jeszcze pomyśleć jak to zrobić.
N
Nie wiem po kiego grzyba robić HDR w pochmurny dzień i niszczyć zdjęcia?
Skontaktuj się z nami