Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

No i nie jest źle
    Dlaczego montujesz dwie nagrywarki DVD/BD? Nie lepiej jedną, ale dobrą?
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Nie wiem czy nie lepiej byloby kupic plyte "ivy bridge- ready" z PCI-E 3.0 i znacznie slabszy procesor, a pzoniej za te 4-5 miesiecy keidy ceny ivy beda juz sporo nizsze zrobic upgrade procesora na wydajniejszy ( a ivy bridge powinno dac jednak wiecej mocy i mozliwosci OC ).
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

GTX470 wcina niemiłosierne ilości prądu, a poza tym pytanie - czy będziesz grał? Jak nie, to GTX 460 a nawet 450 starczy ze zdecydowaną nadwyżką, a prądu ciągnie 3x mniej. I sama w sobie jest sporo tańsza, a zaoszczędzoną kasę możesz przeznaczyć np na dodatkowe dyski twarde.

SSD - wciąż upierałbym się przy Crucialu M4. http://www.frazpc.pl/artykuly/917597...B_i_128GB.html do poczytania. W tym co najważniejsze w pracy Windowsa, czyli odczycie i zapisie losowym, to zdecydowanie lepszy wybór niż OCZ.

I to na co zwracał uwage Kyle - upewnij się, że pamięci zmieszczą się pod wiatrakiem na radiatorze CPU. Np pod Mugena te pamięci nie wchodzą i trzeba montować wiatrak 9cm zamiast 12 cm.
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

Proponuje kupic HP z210 na xeonie lub Z400, choc przy tym drugim to juz kasy braknie. Mam Z210 i nie narzekam, wiadomo, chce sie wiecej ale budzet to budzet. Przy 5kzl to dokupisz ramu do 16GB (w podstawie 4), karte grafiki z cudakami i bedzie. No i bedziesz mial serwis NBD 3 letni (serwisant przyjezdza na drugi dzien po zgloszeniu awarii).
    Ostatnio edytowane przez szarymak ; 10-11-2011 o 22:31
    Zaczynam... po canonie D350... od D300s + 50 1.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów