Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wisła - Podneskidzie TEST

Zapraszam do testowych zdjęć z meczu Wisła Kraków - Podbeskidzie Na czym test polega ? Otóż może któryś z was się zorientuje
    P.s Przepraszam za literówkę w temacie - brak możliwości poprawy, zorientowałem się po fakcie

Pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.
    Ostatnio edytowane przez rusio18 ; 02-11-2011 o 01:02
    Zapraszam wszystkich do odwiedzania !
    www.fotomediasport.pl | www.rafalrusek.pl | www.PRESSFOCUS.pl
    POLUB NASZ PROFIL NA FB ------> FOTOMEDIASPORT

Domyślnie

w tescie zawsze masz podane odpowiedzi
    wiec to raczej sprawdzian pisemny

Domyślnie

Zdjęcie nr 1 zrobiłeś z pomiarem punktowym i ISO 3200, a resztę zdjęć na matrycowym i ISO 1600.
    Co ciekawe, mimo dwukrotnie zwiększonej czułości jakościowo "jedyneczka" wydaje się mniej zaszumiona oraz lepsza pod względem kolorystycznym niż pozostałe
    Czy może się mylę?

Domyślnie

Trawa jest czymś blurowana? Nie widzę nigdzie ostrości pod ostrymi zawodnikami...

Domyślnie

To wygląda jak efekt sztucznego dorabiania GO. Zawodnicy wydają się być wycięci a reszta rozmyta. Zamiast trawy jest ciapa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dawid Gaszyński Zobacz posta
    To wygląda jak efekt sztucznego dorabiania GO. Zawodnicy wydają się być wycięci a reszta rozmyta. Zamiast trawy jest ciapa.
    zagadka rozwiązana dokładnie kombinowane z Go. Trawa specjalnie została przekombinowana.

Domyślnie

Wyglada mega ch........., jak juz chce Ci sie tak bawic to zostaw przy nogach trawe w GO wtedy to jakos bedzie wygladac

Domyślnie

Ale no naprawdę ? Jestem przeciwnikiem kombinowania przy zdjęciach typu sztuczne GO itp Wolę tradycyjne zdjęcia mimo iż są szumy. Ale natknąłem się na ciekawy poradnik co wykorzystałem przy zdjęciach sportowych do TESTOW

Jak widzisz wielu poprzedników nic nie zauważyło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rusio18 Zobacz posta
    Ale no naprawdę ? Jestem przeciwnikiem kombinowania przy zdjęciach typu sztuczne GO itp Wolę tradycyjne zdjęcia mimo iż są szumy. Ale natknąłem się na ciekawy poradnik co wykorzystałem przy zdjęciach sportowych do TESTOW

Jak widzisz wielu poprzedników nic nie zauważyło
    sa gusta i gusciki :P jak dla mnie to wyglada jakbys pilkarzy wycial i gdzies tam wkleil :P

no i to juz sa wlasnie kombinowane zdjecia i tak

takie cos mialoby sens tylko przy zostawieniu GO miedzy nogami (wg mnie) - taka symulacja mega malej GO

Uprawnienia umieszczania postów