Witam, dzisiaj przedstawiam Kasie. Zdjecie zrobione podczas sesji w gorach Wicklow. Uwagi i komentarze mile widziane.
Pozdrawiam!
Szukaj
Witam, dzisiaj przedstawiam Kasie. Zdjecie zrobione podczas sesji w gorach Wicklow. Uwagi i komentarze mile widziane.
Pozdrawiam!
nie zrozum mnie źle, ale mam wrażenie ze patrzę na cyborga. kwestia kadru - obrót o 90'
pozdrawiam
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
No to nie pozostaje mi nic innego jak poprosic o przeniesienie watku do dzialu "technika"![]()
A tak na powaznie dziewczyna nie jest profesjonalna modelka wiec nie ma opanowanego wyrazania emocji na zawolanie. Staralismy sie je uzyskac ale niestety nie sa tak ekspresyjne by byly oczywiste dla ogladajacego. Kwestia treningu, moze nastepnym razem sie udaMimo wszystko uwazam ze ma ladne oczy
Pozdrawiam!
To prawda oczy ma przepiękne i usta też nie najgorsze. Ja mam odczucia podobne to poprzednika, że trochę jak manekin wygląda - masz inne klatki? Może będą lepsze?
A mi się podoba, przejrzyste, ciekawe, fajnie obrobione. Nie wiem czy mina jest najlepsza, nie bardzo wiem jak to rozumieć. Pozdrawiam!![]()
Piekna, zmyslowa twarz szkoda , ze zmasakrowana w programie - mlodziutka osoba nie potrzebuje az tyle "upiekszania"![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Za to oczyska wspaniałe.
Drugi rzut zdjęć podoba się. Wreszcie myślącyfotograf. Posadził modelkę na bruku ubraną w spodnie i buciory, a nie w szpilki i wieczorową kieckę!
5 najsłabsza - albo uśmiech, albo zamknąć dziubek.
Tutaj jest... podpis
Mi również podobają się zdjęcia z drugiego rzutu. 7,6,4,2 najlepsze.
Szóstka wywołuje bardzo pozytywne emocje. Jak dla mnie najlepsza z setu, modelka ładnie zagrała a otoczenie stało się świetnym dopełnieniem obrazka.
Skontaktuj się z nami