Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Katarzyna

Domyślnie Katarzyna

Witam, dzisiaj przedstawiam Kasie. Zdjecie zrobione podczas sesji w gorach Wicklow. Uwagi i komentarze mile widziane.

Pozdrawiam!

Domyślnie

nie zrozum mnie źle, ale mam wrażenie ze patrzę na cyborga. kwestia kadru - obrót o 90'

pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    mam wrażenie ze patrzę na cyborga
    No to nie pozostaje mi nic innego jak poprosic o przeniesienie watku do dzialu "technika"
    A tak na powaznie dziewczyna nie jest profesjonalna modelka wiec nie ma opanowanego wyrazania emocji na zawolanie. Staralismy sie je uzyskac ale niestety nie sa tak ekspresyjne by byly oczywiste dla ogladajacego. Kwestia treningu, moze nastepnym razem sie uda Mimo wszystko uwazam ze ma ladne oczy Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

To prawda oczy ma przepiękne i usta też nie najgorsze. Ja mam odczucia podobne to poprzednika, że trochę jak manekin wygląda - masz inne klatki? Może będą lepsze?

Domyślnie

A mi się podoba, przejrzyste, ciekawe, fajnie obrobione. Nie wiem czy mina jest najlepsza, nie bardzo wiem jak to rozumieć. Pozdrawiam!

Domyślnie

Wrzucam caly set z tej sesji. Mam nadzieje ze jeszcze jakies klatki beda sie podobac Jak zawsze komentarze i uwagi mile widziane!

2

3

4

5

6

7

Domyślnie

Piekna, zmyslowa twarz szkoda , ze zmasakrowana w programie - mlodziutka osoba nie potrzebuje az tyle "upiekszania"
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Za to oczyska wspaniałe.
    Drugi rzut zdjęć podoba się. Wreszcie myślący fotograf. Posadził modelkę na bruku ubraną w spodnie i buciory, a nie w szpilki i wieczorową kieckę!
    5 najsłabsza - albo uśmiech, albo zamknąć dziubek.
    Tutaj jest... podpis

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Mi również podobają się zdjęcia z drugiego rzutu. 7,6,4,2 najlepsze.

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Szóstka wywołuje bardzo pozytywne emocje. Jak dla mnie najlepsza z setu, modelka ładnie zagrała a otoczenie stało się świetnym dopełnieniem obrazka.
    Pola Gałczyńska

moje www

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów