Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Lech Poznań - Legia Warszawa

Witam i zapraszam:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

i bonusik:

Domyślnie

1 i 3 - bardzo na TAK
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

6 genialne!
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

A mi się niezbyt podoba. Owszem, zdjecia są dobre, jednak po tym co pokazałeś w poprzednich tematach, po prostu oczekuję od Ciebie utrzymania tak genialnego poziomu Tutaj nie wszystko jest ostre, trochę szumu... Średnio

Domyślnie

Fajny mecz, fajne fotografie.
    1 i 3 najbardziej
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Bonus zdecydowanie lepiej by się prezentował gdyby był robiony w czasie meczu - z pełnymi trybunami

Domyślnie

Patrzę na exify i się zastanawiam - naprawdę było tak ciemno? 5tka moim zdaniem zdecydowanie najlepsza

Domyślnie

Maciej - szczerze? Mam problem, żeby to ocenić. Cały mecz walczyłem z aparatem, który po wizycie w serwisie oszalał. Tutaj wszystko opisałem: http://adampolak.pl/blog,516,popsu%C5%82o%20si%C4%99... - jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam. W każdym razie możliwe, że wcale aż tak ciemno nie było.

Domyślnie

ja robiłem na iso1600 i f2.8 - czasy koło 1/1000, co mecz na lechu tak robię, więc to raczej coś z puszką ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Polak Zobacz posta
    Cholera, to teraz się zastanawiam czy warto oddawać tam puchę do czyszczenia bo miałem zamiar to zrobić będąc w Wawie przy najbliższej okazji...
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów