Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Studio za 40tyś

Witam.Staram sie o dostacje z pewnej fundacji w moim mieście,z której można dostać max 40tyś zł.Pisze biznesplan i chciałbym w nim uwzględnić sprzet na tą własnie kwote.Napiszcie jaki sprzęt studyjny z górnej pólki do 40 tyś mógłbym za to kupić.Dzieki i pozdrawiam.

Domyślnie

Odpowiedz sobie czego potrzebujesz, ile lamp, jakiej mocy, jakie modyfikatory, jakie tła, dodatkowe wyposażenie studia. I gdy będziesz wiedział co chcesz szukaj czegoś dopasowanego do twojego budżetu.
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wer Zobacz posta
    Odpowiedz sobie czego potrzebujesz, ile lamp, jakiej mocy, jakie modyfikatory, jakie tła, dodatkowe wyposażenie studia. I gdy będziesz wiedział co chcesz szukaj czegoś dopasowanego do twojego budżetu.
    A nie odwrotnie czyli wg mnie powinieneś najpierw znać site na tym co robisz a potem prosić o kasę.

Domyślnie

To 40tyś to Ci nie wystarczy na dużo tego sprzętu z 'górnej półki'

Domyślnie

Akurat w tym przypadku fundacja nie narzuca mi ile i na co mam przeznaczyć tak jak sie to odbywa przez urząd pracy.

Domyślnie

Do czego ma służyć studio? Co innego kupisz jeśli będziesz fotografować biżuterię, a co innego samochody
    D700 + MB-D10 | D100 + MB-D100 | FM2 | N 24-70 2.8 | N 50 1.4 | N 55 2.8 | N 70-200 2.8 | SB-800

Domyślnie

Klasyka...
    FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
    skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers

Domyślnie

Ja bym dał biznesplan obejmujący tak ok. 30 tys. Bo wg. mnie na 40k nie masz co liczyć, o ile nie wpiszesz czegoś, co powali ich na kolana

Domyślnie

sprzęt studyjny = oświetlenie, tła itd + aparat i szkła czy tylko oświetlenie, tła itd, bo aparat i szkła już posiadasz?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Aparat,i szkła oczywiście posiadam.Zależy mi np na dobrych lampach studyjnych.Mysle o fotografii reklamowej oraz portretowej.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów