Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

wszystkie fajne - 4 najlepsza.
    Gdyby na zdjęciach były polskie dziaciaki i polskie swojskie podwórka - wtedy oczywiście zdjęcia wydawałyby się znacznie mniej ciekawe i zupełnie nieegzotyczne - ale czy to źle???
    Pokazane tutaj zdjęcia to nie tylko ludzie ale również ich naturalne otoczenie, ich swojskie zajęcia i swojskie zabawki - i pokazanie tego w całości ma sens - przynajmniej dla mnie.
    Problem z kategorią "ludzie" polega chyba na tym, że gdy pojawia się tutaj cokolwiek innego od studyjnych dopieszczonych PSem modelek jest przez sporą częśc oglądających/komentujących źle odbierane - jako coś co tutaj nie pasuje... cóż w reportażu zarzut byłby pewnie taki, że nic się nie dzieje i nie ma akcji....

ja jestem w każdym razie na tak - te zdjęcia mi się podobają - nawet jeśli głównie dlatego, że przedstawiają egzotycznych modeli w egzotycznym otoczeniu.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

ozzy zgadzam sie z toba w 100%...i choc jestem bardzo poczatkujaca odrazu zwrocilam uwage na te same rzeczy...jedno jest dobre w takich fotkach, inni ucza sie o podstawowych bledach...wiec fajnie, ze nie trafiaja tu tylko super strzaly...pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów