Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Plusk!

Domyślnie Plusk!

Witam zapraszam do oglądania i komentowania zdjęć!

1.

2.

3.
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Brakuje mi soczystości cytryny. Kadry mogą się podobać , ale tracą tez na odbiorze.

Domyślnie

Sesor, wspaniały pomysł na usunięcie szkła...3 jest zbliżeniem z 2 , najlepsze z tych 3 jest-będzie drugie pod warunkiem że obrobisz je jak trzecie, motyw przeniesiesz w prawo, robiąc z Tego panoramę i dociągniesz kreskę horyzontu -wody do końca lewej , obniżając kadr do 3/4 cytryny... (
    najfajniejsze jest to że rozumiesz o co mi chodzi, chyba że Ci się wtrącam - wtedy przepraszam.

Domyślnie

Tak, 3 jest zblizeniem z 2, to się zgadzam po prostu chciałem zapytać jak wg was lepiej wygląda, dobrze że można liczyć na opinię chociaż 2 osób, chociaż mam nadzieje że ktoś jeszcze się wypowie. @Michal dzięki za pomocną opinię, spróbuję coś jeszcze wycisnąć z tego ujęcia
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Fajny pomysł ,realizacja, ale u mnie na monitorze ta biel taka nie biała.. ..Moim zdaniem powinna być "czysta" do bólu..
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semati Zobacz posta
    Fajny pomysł ,realizacja, ale u mnie na monitorze ta biel taka nie biała.. ..Moim zdaniem powinna być "czysta" do bólu..
    hmm, no nie wiem... u siebie mam idealną, czystą biel Może masz coś nie tak z kalibracją?

Uprawnienia umieszczania postów