Szukaj
3 dla mnie naj ze względu na ładnie pokazany kolor upierzenia.
Wszystkie bardzo fajne - i modele, i super jesienne kolorki w tke. Ja niestety od dłuższegoi czasu nie mogę się wybrać na ptaszki
pozdrowienia!
1 bardzo przyjemna w odbiorze, 2 też na 3 skasowałbym tego gościa w tyle. A tak z ciekawości jaką czułość ustawiłeś?
i tak warto żyć...
Ale kolory to masz mocne - może za mocne. Pozdrawiam
http://www.henrykkoscielny.pl/najnowsze.php5
D750, D300s, ob. 300/2,8 i parę gratów
Wybiorę sobie wronę i gawronaBardzo kolorowe i sympatyczne zdjęcia, poprawiają nastrój
Pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
2 kapitalne. Poza, plany, GO... Ślicznie się to komponuje do spółki.
4 i 1 też niczego sobie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Tak jak napisałem w jednym ze swoich postów,,jestem fotografem niedzielnym i kolorystą permanentnym". Prawda jest bardziej prozaiczna - lubię kontrast i mocniejszą saturację gdyż daje to bardziej ,,przestrzenną" GO a po części wynika to z softu do obróbki czyli PSE7+VIVEZA - więc niestety czeka mnie przesiadka na pełnego PS5 i czasochłonna zabawa na warstwach i inna technika ostrzenia aby uzyskać podobne efekty na zdjęciach ale bardziej stonowane.
O to chodziłoNostalgia miła być tylko w ,,minach" tych ptaków
Józef - strzałka myszki na zdjęcie i prawy przycisk myszy i masz exif-aJak używasz Opery to zainstaluj sobie program PhotoME / darmowy/ który integruje się z przeglądarką i wtedy masz wszystkie informacje o zdjęciu i sprzęcie. No na pewno bez ,,bez gościa" byłoby lepiej
![]()
PS
dzięki za odwiedziny i komentarze
pozdrawiam
Mariusz
Skontaktuj się z nami