Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: mój Plener

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    miejsca znane a jakże inaczej pokazane, good job
    dzieki!

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Możesz pokazać więcej z Kopca?
    specjalnie dla Ciebie

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

a swoją droga masz nieźle zakręcony umysł
    oo yeeeahh!

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    7-za cien lisa ktory w rzeczywistosci jest psem
    tak na to nie patrzylem. dzieki!

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    solidna porcja inspiracji, w zasadzie każde "coś" w sobie ma ... podoba się!
    dzieki

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Marzec Zobacz posta
    3 rewelka, zazdroszczę Ci jej
    najlepsze klatki niestety powstają przypadkiem i w sumie to wiedziałem, ze mam cos fajnego, ale dopiero 2 mc polezalo na dysku zanim odkrylem trójke
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 08:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo dziwny odbiór miałem ostatniego zdjęcia z pierwszej serii zdjęć, taki trochę chaos kompozycji:
    - centralnie umieszczone drzewo i ono na początku wpada w oko. Ale to pikuś, bo pod drzewem dynda na trochę za grubym sznurze Dziadek z siatką (gałązka się nieźle nałożyła na głowę Dziadka),
    - na dyndającego dziadka patrzy się trochę zdziwiony pies,
    - obok siedzą dwie Laski na ławce, tak zajęte rozmową, że nie widzą Dziadka który się targnął na życie, PM no i Fotografa Światowej Klasy który to wszystko bacznie obserwuje by złapać ten właściwy moment oczywiście.
    - no i wreszcie wchodząca w kadr PM, gdzie Pan Młody obserwuje to coś czego nie ma w kadrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    solidna porcja inspiracji, w zasadzie każde "coś" w sobie ma ... podoba się!
    Właściwie - nic dodać, nic ująć

a swoją droga masz nieźle zakręcony umysł
    To też fakt Ogólnie rzecz biorąc zazdraszczam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    specjalnie dla Ciebie
    A dzięki ale nie wiem co napisać. Chyba tylko tyle, że szukałeś innego spojrzenia i chyba Ci się to udało
    Mam nadzieję, że masz tam jeszcze (już niekoniecznie tu dla nas) jakieś z fajnym światełkiem jakie zwykle tam gości o każdej porze słonecznego dnia.
    red light, dark room...

Domyślnie

dzieki Archi, co jak co ale zakęconego umyslu Ty nie musisz zazdraszczać

@Amadeusz: "A dzięki ale nie wiem co napisać. Chyba tylko tyle, że szukałeś innego spojrzenia i chyba Ci się to udało "

to mało ? dla mnie wiele- dzieki !
    na dluzszą mete i tak wygrywa "inne spojrzenie". klatek z roku na rok przybywa. ukladanka sie zbiera. mnie jest coraz latwiej, Mlodzi tez zadowoleni.

jakos nie mam wyjątkowej presji aby robić "jakies fajne ze światełkiem"- z szacunkiem dla wszystkich innych i ciebie. myśle, ze na rynku jest tak duzy wybór- ze kazdy znajdzie coś dla siebie. i to chyba fajne jest
    pozdro!
    Ostatnio edytowane przez kroolik ; 30-10-2011 o 14:58

Domyślnie

O tym światełku to może trochę "nie na miejscu" napisałem. Ja już tam kilka lat nie byłem ale jak swego czasu tam chadzałem raz na jakiś czas to właśnie zawsze jakoś tak ładnie promienie padały i to bez względu czy 12 w południe czy wieczorkiem.
    red light, dark room...

Domyślnie

5, 6, 7 psują mi całość w znacznym stopniu. Nie rozumiem dlaczego zostały dodane do całości i czemu żadna z osób komentujących nawet słowem o nich nie wspomniała, a całość bardzo chwalą.
    Pozostałe zdjęcia, moim zdaniem są dobre, ale nie wybitne.

Oj… obawiam się, że gdyby takie fotografie pokazał nowy forumowicz, nie byłoby tak kolorowo.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

mysle swider ze mozesz miec swoje racje i tak jest, ze oceniamy jakas twórczosc poprzez pryzmat tego co dany autor juz zrobil, do czego nas przyzwyczail, co chce wyrazić itd
    nic zresztą w tym dziwnego. caly swiat tak hula. w tym ujeciu jesli wystawilbym te zdjecia jako ktos inny- odbiór z pewnoscią moglby byc inny. Inni ludzie by sie wypowiadali, na inne rzeczy by zwracali uwage. moze by sie bardziej podobalo, albo mniej.
    tak ze nie odbieram tego jako zarzut z twojej strony.

odnosnie 5,6,7 i dlaczego zostaly dodane: ja je lubie. mają dla mnie jakąs tam pozytywną energie i to mi wystarcza. tez uwazam, ze nie są wybitne (zresztą nie wiem co to są wybitne zdjecia slubne z pleneru- pokaż mi).
    Mlodzi wybrali tylko jedno zdjecie w 40x60 i byl to ten kolorowy maluszek- a w sumie obiektywnie patrzac jest tam wiecej zdjec "profesjonalnych" z tego pleneru.
    Tyle, ze maluszek jest moze taki dziki i naturalny Poruszenia tez nie poprawilbym tą nową funkcją w PS co ma wejsc..
    pozdro!

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

3 od góry + to z cieniem psa i pani w tle są mega! gratsy Wojtek!
    ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów