Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Vintage Baby :)

Domyślnie

czad Anetko !
    Pozdrawiam
    zdjęcia robię

Domyślnie

kurde ja się tu nastawiłem na nieco inną "baby" w sensie bejbe haha....

p.s. ale zdjęcie ekstra !
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

jak zawsze świetne !
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wow , ale badyl do wywalenia Piekne.

Domyślnie

Jak dla mnie BOMBA!
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Wspaniale!

Oszczędny w słowach Awatar kleszcz5
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ale fajne!
    D800|D700|Z16 2.8|N20 2.8|N50 1.4|T28-75 2.8|N70-300vr|SB900|Cokin

Domyślnie

Zdjęcie na prawdę piękne! Wolałbym chyba ciut ciaśniej-ale to już czepianie. Natomiast irytuje mnie jedna rzecz. Podpis/logo na środku foty. I tu ogólny apel: Ludziska, czy naprawdę macie tak zaniżone poczucie wartości, że fota musi świecić Waszym nazwiskiem? Nie można w rogu? Musi to odwracać uwagę od głównego motywu? Może w ogóle zacznijmy podpisywać zdjęcia przez twarz modela-wtedy na pewno ktoś zauważy!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-10-2011 o 15:14 Powód: pis. ("na prawdę")
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Dziekuje Wam wszystkim za tyle cieplych komentarzy
    Odnosnie tego badyla, to tez myslalam, zeby usunac, ale w koncu zostal...moglam zrobic ciasniejszy kadr, ale taki wlasnie mi odpowiadal.

coach_lodz nie sadze, ze zobaczysz w mojej galerii sugerowane "bejbe" to nie moja kategoria

Redskull dziekuje za wpis...natomiast z tym podpisem...juz tyle bylo walkowane, ja zawsze tak umieszczam, tymbardziej, ze nie jest on jakis bardzo "krzykliwy". Dodam jeszcze, ze moja kolezanka (tez fotograf) nie tak dawno miala sytuacje, iz natknela sie na galerie na FB (chyba autorki z Hiszpanii), gdzie znalazla swoje wlasne zdjecie (bez logo, ktore zostalo usuniete). Owa podszywajaca sie pod profesjonalnego fotografa autorka "galerii" miala w swoim zasobie FB mase roznorodnych zdjec pochodzacych od innych fotografow z calego swiata. To chyba wyjasnia dlaczego ja umieszczam centralnie (w wiekszosci moich zdjec) swoje logo.
    Pozdrawiam serdecznie
    Aneta
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-10-2011 o 15:15 Powód: pis. ("Ow autorka", loga->logo)

Domyślnie

Redskull, nie sądzę, aby umieszczanie podpisów w takich miejscach miało na celu zwrócenie uwagi na nazwisko fotografa. Tu chodzi raczej o zabezpieczenie przed kradzieżą, bo ludzie są coraz bardziej bezczelni.
    Ja sama mam ciągle dylemat, w którym miejscu umieszczać swój podpis.

Mnie podpis na tym zdjęciu zupełnie nie razi i nie odwraca uwagi od dziecka.
    Kobieta z Sonnarem też może

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów