Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dwie...

Domyślnie Dwie...

... na polnej fali.

Zapraszam.

Uploaded with ImageShack.us
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Może ktoś skrobnie co nie tak ?
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Pable chyba jednaj zbyt minimalistycznie, zrobione dobrze ale same sarenki np bez specyficznej plastyki terenu ( mam na myśli większe zróżnicowanie kolorystyczne, lub inna konfigurację terenu) to trochę zbyt mało, stąd mz. odbiorcy nie bardzo wiedzą co napisać, wzorem do nasladowania jest ta praca
    http://www.pawelkucharski.com.pl/ind...14&kat_nad=100

pozdrawiam

Domyślnie

Mz sarny w tym punkcie kompozycji umieszczone niezbyt trafnie. Reszta jak najbardziej.

Domyślnie

Miałem kiedyś z dalszej odległości,ale te wyskoczyły mi spod butów

Dzięki Janusz za komentarz.

Pozdrawiam

Domyślnie

Widzę, że Jan mojego gniota podlinkował .
    Z jednej strony mi głupio, a z drugiej miło .
    Co do foty Twojej Pawle, to zdecydowanie więcej światła bym tu się starał pokazać. Ono tam jest w dosyć pokaźnych ilościach tylko jakieś takie przygaszone. I dlatego mz cała fotka sprawia wrażenie trochę mdłej.
    Spróbuj bardziej zróżnicować plany, a sarenki następnym razem poproś, aby w bardziej odpowiednim miejscu się ustawiły .
    Tak, łatwo napisać, trudniej wykonać. Co ja tam u Honzików się na nie nawydzierałem i nawymachiwałem .
    Twoja odsłona Pawle chyba rankiem poczyniona, bo światełko takie poranne mi się zdaje. Moja była strzelona tuż przed zachodem. Z moich obserwacji wynika, że jednak zachodowe bardziej maluje polne kadry.
    Natomiast czerokopytne bardziej skore do rannych przechadzek są. Bądź tu mądry ... .

Domyślnie

Janek i Paweł zdaje się wyczerpali temat
    A ja dodam, że poczekam cierpliwie, na kolejne odsłony w tym temacie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Uprawnienia umieszczania postów