Trzeba trochę cierpliwości w szukaniu. W sklepach brak. Można liczyć tylko na używane. Ja swojego kupiłem z przebiegiem 4 filmów za śmieszne pieniądze od amatora, który chciał kupić nowy obiektyw do cyfraka
Szukaj
Trzeba trochę cierpliwości w szukaniu. W sklepach brak. Można liczyć tylko na używane. Ja swojego kupiłem z przebiegiem 4 filmów za śmieszne pieniądze od amatora, który chciał kupić nowy obiektyw do cyfraka
FM3a, F6, F100, D700, kilka obiektywów
Czy ja wiem czy warto wykladac tyle kasy na f6? Czy aparat zrekompensuje wydanie paru tysiakow wiecej niz na f100? Hmm...
Trochę tego...trochę tamtego...
Był ostatnio na alle... za bodajże 6k. Fakt, cena tego body jak na dzisiejsze czasy to jakaś pomyłka. Więcej funkcji niż ma F100 - niewiele, a dopłata - 5 patyków. Takie pieniądze wolałbym włożyć np. w Mamiye 7 II.
Jeśli ktoś kupował F6 to raczej na wieczne używanie. To ostatnia analogowa lustrzanka produkowana. Więc na rynku wtórnym za dużo tego nie będzie.
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
to takie samo marudzenie jak przy cenie Leici MP, nie wytłumaczysz![]()
a cyfry za 6000 schodzą jak ciepłe bułeczki![]()
Völkchlor
Tutaj jest jeden: http://audio-tv-foto.marktplaats.nl/...fta_ind=3&fs=1.
Licytacja się zaczyna od 850Euro i jak na razie brak chętnych. Wydaje mi się, że cena F6 tak szybko nie spadnie jak F5 i na pewno też nie do takiego pułapu.
Aparat zdecydowanie godny polecenia, używałem go na miesięcznej wyprawie i w 100 % spełnił moje oczekiwania. Niestety cena cały czas mnie powstrzymuje, ale na pewno znajdę okazję.
Jakieś 3-4 miesiące temu pojawił się na Allegro egzemplarz F6 w bdb stanie w opcji Kup Teraz za 2950 zł (albo 2850, nie pamiętam dokładnie, w każdym razie na pewno poniżej 3000) - komplet sklepowy z polskiej dystrybucji - pudło, papiery, paragon. Poszedł w pół godziny![]()
flickr dużo gratów
Skontaktuj się z nami