Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 85 z 85

Domyślnie

Strus, ile chcesz za tego soniacza z allegro?

Domyślnie

Pm Ci zdaje się posłałem.

Dziś będzie wszystko założone więc w końcu będzie coś tam grało. Fabryki już słuchać nie mogłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Pm Ci zdaje się posłałem.

Dziś będzie wszystko założone więc w końcu będzie coś tam grało. Fabryki już słuchać nie mogłem
    Wiem, wiem, dzięki ale zbyt drogo

Ciagle probuje dojsc do ladu ze swoim wzmacniaczem, ale chyba musze przyjrzec sie kablom do glosnikow centymetr po centymeterze, moze ktorys uszkodzilem przypadkiem

Domyślnie

Po 7 godzinach walki zostaly porzadnie wytlumione drzwi i zamiast 13stek w drzwach wyladowaly 16. Na razie graja pod radiem bo czasu zabraklo. Za tydzien ciagniecie kabli do bagaznika i podpinanie wzmacniacza i suba. Oczywiscie przod bedzie odpiety od radia i podpiety pod wzmacniacz.

Na razie jest lepiej nic bylo na seryjnych ale jakos lba nie urywa. No ale nie ma sie co dziwic - glosniki potrzebuja okolo 70-90RMS a radio daje mniej wiecej 18. Że wzmaciaczem i dograniem wszystkiego powinno być duzo lepiej.

Domyślnie

Ja właśnie skończyłem kolejny etap wygłuszania samochodu. Przednie drzwi wyklejone matami stp. Bagażnik i nadkola stp+ filc poroso. Efekt rewelacyjny. Diory grają na razie tylko pod radiem ale wzmak u-dimension bedzie montowany na dniach. Nowe radio za miesiąc bądź dwa.

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów