WItam
Chyba tego tematu nie bylo na forum, więc popijając kawkę postanowilem takowy założyć
Aha - Panowie Moderatorzy - jesli temat był, prosze o usunięcie tego wątku i łagodny wymiar kary.
Ale do rzeczy.
Od jakiegoś czasu mam nieodparta ochotę wymienić w swoim samochodzie seryjne nagłośnienie na cos lepszego.
Spędziłem kilka dni wśród "fahofcóf" na różnych forach, ale wiecie jak to jest na forach specjalistycznych - jeden mądrzejszy od drugiego i każdy proponuje co innego... można sie pogubić.
Chcialbym zmienić w swojej super mega Vectrze B średniotonowe 16,5 z przodu i tweetery oraz wymienić radio (tylko tu pojawia sie problem bo teraz mam seryjnie sterowanie z kierownicy i nie wiem jak to połączyć z nowym radiem, i czy wogóle sie da?).
Z tego co sie naczytałem to wytłumienie drzwi to podstawa - bez tego ani rusz,. spoko da sie zrobić.
Jestem też niezle zamotany z tymi kablami (czytalem ze trzeba zmieniać jakieś klemy na akumulatorze ?? o_0) - z mechaniką mam tyle wspólnego co Pudzian z origami.
Podsumowując czego potrzebuje:
- jaki zestaw odseparowany kupić na przód ? wielkość - 16.5 cm
- czy potzebuje wsmacniacza żeby to ladnie zagralo ? (slucham muzy tylko podczas jazdy a nie żeby szpanować na plaży więc nie potrzebuje super mega mocy, chce żeby tylko to dobrze grało)
- jakie radio kupić ?
- Budżet - powiedzmy ze 300-350 Euro (mam możliwosc kupienia na ebay)
- czy po zakupieniu wszystkich zabawek , dam rade to podlaczyc sam ???
Z góry dzięki i zapraszm wszystkich do dyskusji i opisywania swoich doświadczeń w tym temacie![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami