Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Na 7-ce wygląda jak ta Winehouse
    ale na tych zdjęciach B&W trochę nie pasuje aż tak wygładzona i czysta skóra do ubioru i rockowego klimatu.
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Noo już straciłem w Ciebie wiarę całkowicie, ale po tylu bardzo kiepskich sesjach w końcu coś na poziomie. Tzn doczepiłbym się do masy rzeczy i w tej postaci bym nie publikował - przede wszystkim jedynka do kosza i przydało by się to lepiej obrobić i oświetlić, ale chyba słońce tak waliło że głównie jest zastane? W każdym razie pozy, kadry i stylizacja bardzo na plus.
    No jedynka i kilka innych kadrow oswietlona sloncem, niestety walilo mocno i to z najgorszej strony jakiej moglo, na dachu zadnego cienia. Niemniej w tym secie nie ma zdjec na zastanym, wszystkie blyskane.

Cytat Zamieszczone przez mizerek Zobacz posta
    2 miód i ta kolorystyka. czym robiłeś ten pastelowy odcień? zamiast klasyka ośrupany telecaster by się zdał. pozdrawiam
    Jak juz pisalem wczesniej, tez myslalem o gitarze elektrycznej, no ale chciec a móc to dwie rozne rzeczy i nie udalo się jej zdobyc Odcien pastelowy wspomoglem sobie maską gradientową w PSie i paroma trickami w obróbce.
    Ostatnio edytowane przez remiksson ; 27-10-2011 o 14:38
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

"Głównie jest zastane" - mi dosłownie chodziło z tym 'głównie' :) Że ekspozycja opiera się przede wszystkim na zastanym, a błysk jako dopełnienie. Nie że na większości zdjęć jest tylko zastane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    "Głównie jest zastane" - mi dosłownie chodziło z tym 'głównie' Że ekspozycja opiera się przede wszystkim na zastanym, a błysk jako dopełnienie. Nie że na większości zdjęć jest tylko zastane.
    Ach w tym kontekście No tak, w takim układzie masz rację
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Dla mnie tylko 7 i 8 z tego zestawu mają ręce i nogi całościowo. Niestety nie do końca, bo twarz trochę obróbką wymęczona, a na 8 mina taka sobie. 9 to ciekawy pomysł na kadr. 10 byłaby dobra gdyby te spodenki spiąć jakąś klamrą (ponoć niezbędne w torbie fotografa ) z niewidocznej strony. Szkoda, że nie udało się stylizacji do końca doprowadzić, bo byłoby na pewno dużo lepiej z elektrycznym wiosełkiem.

Domyślnie

Za kolegami, gryzie mi się gitarka i niepodłączony mikrofon ... jakbyś coś podobnego planował w okolicach Warszawy,
    mogę wypożyczyć Strata lub kopie LesPaul'a
    Ale i tak moim zdaniem prezentujesz tu najwyższy poziom.
    D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flat.eric Zobacz posta
    Za kolegami, gryzie mi się gitarka i niepodłączony mikrofon ... jakbyś coś podobnego planował w okolicach Warszawy,
    mogę wypożyczyć Strata lub kopie LesPaul'a
    Ale i tak moim zdaniem prezentujesz tu najwyższy poziom.
    Dziekuje bardzo Pozwole sobie zapamietac, mozliwe ze bede chcial zrobic dopracowaną powtórkę, nie wykluczam, że w okolicach stolicy Jesli tak się stanie zaproszę Cię do wzięcia udziału

Domyślnie

Cholera... W takim razie jakbyś Remik chciał coś zrobić w okolicach Bydgoszczy to mogę pożyczyć mojego cieniowanego niebieskiego akustyka
    Albo wiatrówkę o taką

Mam też trochę noży, rób tylko jakąś sesję w Bydgoszczy to coś Tobie pożyczę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Cholera... W takim razie jakbyś Remik chciał coś zrobić w okolicach Bydgoszczy to mogę pożyczyć mojego cieniowanego niebieskiego akustyka
    Albo wiatrówkę o taką

Mam też trochę noży, rób tylko jakąś sesję w Bydgoszczy to coś Tobie pożyczę
    Faajna spluwa mozliwe ze zawitam do Bydgoszczy, mam chetną z okolic ale jeszcze sie nie zdecydowala na 100%

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów