Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Domyślnie

Kolego Rlat bardzo dziękuję, za ten link z forum canona, bardzo mi pomógł i chyba dzięki Tobie i wypowiedziom osób na forum, powoli mogę się nakierunkować. Biorąc jednak pod uwagę i format wydruku Epsona pro 3880 nie wiem czy nie warto by było w takim wypadku zainteresować się Ploterem CANON IPF605 , gdyż są one w zbliżonej cenie. Ale tutaj niestety musiał bym się znów podeprzeć wiedzą osób, które maja z tym coś wspólnego, dlatego mam nadzieję że jakaś dobra dusza odezwie się w tym temacie. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez artVinci ; 22-12-2012 o 21:54

Domyślnie

ipf605 ma tylko 5 atramentów, do druku foto to trochę mało, ale niech się może praktycy wypowiedzą

Domyślnie

Nie `trochę mało` tylko całkiem mało. To jest drukarka cad/gis i nie nadaje się do druku zdjęć.

Domyślnie

Witam,

Potrzebuje Waszej pomocy co do zakupu drukarki A3.
    Planuję drukować zdjęcia A4/A3 dla klientów, Kolor i b&w na ścianę + ewentualnie foto książki.
    Będzie używana sporadycznie czyli ok raz ma miesiąc - aby po jednym czyszczeniu dysze były sprawne.
    Bardzo ważne abym nie musiał wymieniać kartridży co 6 miesięcy! (tak jak w przypadku pro 3880).

Czy drukarka Pro-1 nadaje się do tego typu zastosowań?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweł_pp Zobacz posta
    Witam,

Bardzo ważne abym nie musiał wymieniać kartridży co 6 miesięcy! (tak jak w przypadku pro 3880).

????

Domyślnie

miałem na myśli epson stylus pro 3880.
    canon gwarantuje jakość wydruków do 6 miesięcy od momentu zerwania osłon i instalacji kartridża w drukarce. ale nigdzie nie znalazłem informacji czy taki tusz po 6 miesiącach będzie odrzucony przez drukarkę?
    (jestem laikiem w tej materii więc mogę się mylić.... więc sorki z góry)
    Ostatnio edytowane przez paweł_pp ; 29-05-2013 o 22:46

Domyślnie

Piszesz bardzo dziwne rzeczy... A poza tym co ma Epson do jakiejś gwarancji Canona?

Domyślnie

Ja też nie rozumiem o co chodzi.

Z telefonu
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweł_pp Zobacz posta
    ale nigdzie nie znalazłem informacji czy taki tusz po 6 miesiącach będzie odrzucony przez drukarkę?
    (jestem laikiem w tej materii.... więc sorki z góry)
    taki tusz po sześciu miesiącach nie będzie odrzucony przez drukarkę... ani przez canona ani przez epsona

proste "jak drut" pytanie i prosta "jak drut" odpowiedź...........!

Domyślnie

nie wiem komu najpierw mam odpowiedzieć na pytanie? :/

dziękuję digger-gp za rzeczową odpowiedź na moje mało profesjonalne pytanie

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów