Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
    maniak666
    Gość

Domyślnie Ponuro, betonowo...

szaro jednym słowem, jak w tytule, ale czemu by nie?

Zapraszam.

Domyślnie

mnie pasuje.....kadr troche taki rozjechany, ale sie podoba

Domyślnie

krawedzie sie troszku swieca i mam wrazenie jakby bardziej kolorowych miejsc, zwlaszcza miedzy filarami
    ogolnie kadr spoko, obrobkowo nie do konca, ale wiem jak tam bylo jesli chodzi o warunki i wiem, ze cudow z tamtego plenerku nie mamy
    pozdrawiam

Domyślnie

Nie każde wartościowe zdjęcie jest superporywające. To jest z gatunku dobrych, mnie się tu bardzo niebo podoba, takie delikatne, a jednocześnie wyraziste. Na Twoim miejscu wróciłbym tam po bardziej ponury efekt, bo tytuł obiecuje więcej niż dałeś. Krawędzie do poprawki, kolory na niebie rzeczywiście dziwnie się układają, ale mnie to nie razi. Poza tym jest ciekawy temat, jest czysto, przejrzyście jest klimat - czego chcieć more?
    P.S. Bardzo mi się podoba ten słup high voltage po prawej, no supersmaczek!!! , ale tylko w takim kadrze, bo normalnie to ich nie cierpię.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 24-10-2011 o 01:05
    A new shit has come to light...

Domyślnie

w moim odczuciu swietny kadr i dobra fota, jedna uwaga mz. dół nienaturalnie ciepły w stosunku do zimnego nieba (lub odwrotnie) brakuje spójnośći tonalnej

Domyślnie

Ja tam wciagam bez zastrzezen.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Nie każde wartościowe zdjęcie jest superporywające. To jest z gatunku dobrych, mnie się tu bardzo niebo podoba, takie delikatne, a jednocześnie wyraziste. Na Twoim miejscu wróciłbym tam po bardziej ponury efekt, bo tytuł obiecuje więcej niż dałeś. Krawędzie do poprawki, kolory na niebie rzeczywiście dziwnie się układają, ale mnie to nie razi. Poza tym jest ciekawy temat, jest czysto, przejrzyście jest klimat - czego chcieć more?
    P.S. Bardzo mi się podoba ten słup high voltage po prawej, no supersmaczek!!! , ale tylko w takim kadrze, bo normalnie to ich nie cierpię.

W całości podpisuję się, nic dodać nic ująć. Zdjęcie podoba mi się.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    w moim odczuciu swietny kadr i dobra fota, jedna uwaga mz. dół nienaturalnie ciepły w stosunku do zimnego nieba (lub odwrotnie) brakuje spójnośći tonalnej
    Podpiszę się!

Domyślnie

Kadrowo jest OK, natomiast co do spójności, to daj w BW i problem rozwiązany jest .
    A miejsce z dużym potencjałem, więc warto mz jeszcze go kiedyś pomęczyć .

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, jest moc.Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów