Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Kraków, Rondo Ofiar Katynia 23 10 2011r

Witam!
    Oto parę fotek z końcowego etapu budowy Ronda Ofiar Katynia w Krakowie. Światło niestety nie dopisało... Wszelkie uwagi mile widziane jak zwykle...
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Ok. Budowa jest. A kiedy rondo ?

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Ok. Budowa jest. A kiedy rondo ?

Pzdr.
    Tego nie wie nikt Opóźnienie w zakończeniu budowy jest około 10 miesięcy na dzień dzisiejszy... A całe rondo widać tylko z podnoszonego podestu, na który wstępu dla amatorów niestety chyba nie ma (zob. fotka nr 2...)

pzodrowienia!

Domyślnie

Lepiej żeby BHP nie widziało takich zdjęć , bo państwo w wzwyżce nie przypięte pasami no i pan nie daje przykładu bez kasku , a co do zdjęć to się nie znam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rob7320 Zobacz posta
    Lepiej żeby BHP nie widziało takich zdjęć , bo państwo w wzwyżce nie przypięte pasami no i pan nie daje przykładu bez kasku , a co do zdjęć to się nie znam
    Ano fakt.... Ja nie jestem z branży i nie zwróciłem nawet uwagi na te szczegóły....

Domyślnie

Jak by nie patrzeć "piątkę" bym usunął z tego zestawu.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jędrula Zobacz posta
    Jak by nie patrzeć "piątkę" bym usunął z tego zestawu.
    Dlaczego?

Domyślnie

Reportaż to może zbyt duże słowo, powiedzialbym raczej że jest to kilka fotek cykniętym robotnikom. Widać robotników (kilku więc nie pokazuje to skali prac), ciężarówki, ale jak wasilewk zauważył, w zasadzie to o tym że budują rondo wiemy tylko z Twojego dopisku.

Zdecydowałem się jednak napisać kilka zdań, bo bardzo podoba mi się wybijająca się z tego setu 2. Nie jako reportaż, ale jako czysta i prosta kompozycja, nawet brak nieba pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Reportaż to może zbyt duże słowo, powiedzialbym raczej że jest to kilka fotek cykniętym robotnikom. Widać robotników (kilku więc nie pokazuje to skali prac), ciężarówki, ale jak wasilewk zauważył, w zasadzie to o tym że budują rondo wiemy tylko z Twojego dopisku.

Zdecydowałem się jednak napisać kilka zdań, bo bardzo podoba mi się wybijająca się z tego setu 2. Nie jako reportaż, ale jako czysta i prosta kompozycja, nawet brak nieba pasuje
    Wielkie dzięki!
    Co do prac i ilości ludzi - to była niedziela, finisz prac (mała skala robót już "kosmetycznych") i najważniejsze, co mnie tam "zagnało" z aparatem - ogłoszone wcześniej próby obciążeniowe estakady (stąd te ciężarówki i fotografowie "zawodowcy" w wysięgniku na fotce, która Ci się podoba).
    pozdrowienia!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ck_dezerter Zobacz posta
    Co do prac i ilości ludzi - to była niedziela, finisz prac (mała skala robót już "kosmetycznych")
    Mały off-top - znam kilka niby dużych placów robót, na których taka obsada jest typowa nie dla niedzieli, tylko dni roboczych Ale to temat na inny wątek, a i pewnie inne forum...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów