Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: KULT w Gdyni

Domyślnie KULT w Gdyni

No dobra… tym razem trochę dłuższe słowo wstępne w ramach usprawiedliwień. Koncert KULTU w Gdyni. Nie ukrywam – bardzo czekałem… Niestety oświetleniowcy wymyślili sobie patent na fotografów. Wolo strzelać zdjęcia spod sceny przez pierwsze dwa utwory, ale zróbmy wszystko, żeby im się nie udało. A tym ukrytym przez resztę koncertu tez nie pozwolimy. Rozwiązania mieli dwa. Ostre czerwone światło na artystów przeplatane ze stroboskopem od tyłu lub jak wyżej w wersji niebieskiej. Obok mnie focił znany mi zawodowiec – spojrzeliśmy na siebie kątem oka i obaj pokręciliśmy smętnie głowami. Wszelkie znane mi kombinacje manuala z iso i automatyki nie dawały temu radę. Tylko obróbka BW jakoś pokazuje co się działo. Celowo zamieszczam też praktycznie 1:1 foty w czerwieni. Tak to wyglądało. Ja temu nie podołałem.
    Buuuuuu……

Oczywiście zapraszam do komentowania...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

Ja też ostatnio byłem na pewnym koncercie i myślałem już, że mi matryca padła bo po każdym pstryku zerkałem na wyświetlacz a tam taka papka jak u Ciebie te czerwone. Masakra. Schowałem aparat i przynajmniej posłuchałem muzyki a byłem na 100% przekonany, że aparat mi się skończył.
    red light, dark room...

Domyślnie

No niestety czerwień koncertowa jest chyba nie do przeskoczenia. Wychodzi papka. B&W jednak dość ciekawe z wyróżniającym sie numerem 6. Podoba mi sie też szeroki plan na 8. Pozdrawiam.

Domyślnie

ee tam
    NIKON

Domyślnie

ale się Kaziu zestarzał
    secik OK, ale lepiej jak oczy było by widać.

Domyślnie

Ale Kaziu schudł!
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

w miare ok
    3. strasznie wyciagana chyba była. na rekach masz bardzo nienaturalne splaszczenia
    D700 | D200 | D80 | F80 | N14-24 f/2.8 | N24-70 f/2.8 | N70-200 f/2.8 VR I | N50 f/1.8 D | T 17-50 f/2.8 | Sigma ART 35 f/1.4 | 2x SB-800 | Metz 36 C2 | kilka szkieł m42 PAST: D300 | D50
    FOTO KONCERTOWE

Uprawnienia umieszczania postów