Close

Strona 15 z 18 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 180

Domyślnie

O sprawności nie napisał co prawda, ale z Dell'a, to tylko obudowę dostałeś, a miał być cały i to ten, na którym był zainstalowany system Windows 7. Płyta główna jest na Socket A i jeszcze z AGP, gdzie ni jak nie wsadzisz grafiki na PCI-E, a sama płyta to sprzed dobrych kilku latek jest i nie ma szan, aby na niej można było używać windows 7.

Domyślnie

puciek dokładnie, Wezmę płyty, nalepkę i ten "komputer" jak to sprzedawca nazwał, zawiozę na Słowackiego, czyli na komisariat właściwy do miejsca zamieszkania Najpierw przedzwonię, czy może mają kogoś kto się orientuje w tych sprawach, bo nie sądze by zwykły policjant miał aż tak szerokie rozpoznanie.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

mam pytanie... a co na to allegro? zdawkowa formula "sprawa zostanie rozpatrzona" czy zablokowali gosciowi konto (jak powinni byli zrobic)?
    mialem tak z ipodem - kupilem uszkodzony. odpowiedz allegro wyslalismy ostrzezenie... proponujemy zglosic sprawe na policje..
    Ostatnio edytowane przez jarvik ; 05-11-2011 o 08:38

Domyślnie

Nis sprawa jest w sporach, zgłaszałem to allegro. Mają to w nosie chyba.

Domyślnie

Kundzior, pisałem, że mogę Ci dać namiar do Komendanta Policji na Upalnej. Zadzwonisz i on już Ci poradzi do kogo się zgłosić. Muszą mieć komórkę odpowiedzialną za cyber przestępstwa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Kundzior, pisałem, że mogę Ci dać namiar do Komendanta Policji na Upalnej. Zadzwonisz i on już Ci poradzi do kogo się zgłosić. Muszą mieć komórkę odpowiedzialną za cyber przestępstwa.
    Tak, tak czytałem. Najpierw spróbuje się sam z tym ogarnąć. Jak coś na PW będę do Ciebie pisał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Napisałem maila, bo tylko taki kontakt mam z tym typem, że zgłaszam sprawę na Policję, a on mi odpisał że nigdzie nie było napisane że to ma być sprawny komputer. Wysłał Della i wszystko jest zgodnie z licencją OEM.
    Niestety taki model biznesowy na allegro staje się normą. Coraz więcej tam cwaniaków, którzy próbują się dorobić na niewiedzy klientów lub po prostu ordynarnie ich oszukać. A do tego wszystkiego dochodzi allegro, które w ogóle nie interweniuje jeśli sprawa nie jest typowy przesłaniem cegły zamiast telefonu. Tak jak pisałem wcześniej Allegro ostatnio stało się platformą dla gówniarzy a nie poważnych ludzi.

Życzę Ci abyś temu kolesiowi narobił jak najwięcej problemów bo takie chwasty trzeba tępić.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

1. Z zaciekawieniem oczekuję zakończenia tej parodii.
    2. Szkoda, że Allegro nie zależy na trzymaniu porządnego poziomu usług. No cóż chyba kasa im na mózgi padła.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Allegro ma to wszystko w nosie. Dla nich liczy się prowizja od sprzedaży i opłaty za wystawienie aukcji. Jeśli chcieliby się przejmować legalnością, to nie pozwolili w ogóle na sprzedać systemów w wersji OEM.
    Nikon system...

Domyślnie

Kundzior i jak? Byłeś?

Strona 15 z 18 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów