Close

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 180

Domyślnie

No to brak mi słów. Ale jak mamy taką Policję, to nie ma się czego dziwić........

Domyślnie

Napiszę jeszcze maila do Microshita, zobaczymy co Oni na to.

Fajnie wyszło bo:

Aukcje wystawia ktoś inny, przesyłka druga od zupełnie kogoś innego, faktura jeszcze od kogo innego, a Policja jako sprzedawcę wskazuje jeszcze kogo innego :P Hahaha weź się połap, myślę że US się połapie )
    Ostatnio edytowane przez Kundzior ; 11-01-2012 o 22:50
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Jedyna szansa to zgłoszenie do BSA i do US. ale nie wiem, czy to Ci pomoże odzyskać kasę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Jedyna szansa to zgłoszenie do BSA i do US. ale nie wiem, czy to Ci pomoże odzyskać kasę.
    Ja już kasy nie chcę.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Ja nie wiem czy jak zglosisz to do MS to nie dostaniesz jakiegos upustu na oryginalna wersje systemu.
    Przynajmniej kiedys taka akcja MS organizowal.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Jak widać, w Polsce można handlować nielegalnym oprogramowaniem, a Policja wie lepiej, bo miało być że handluje nielegalem a im wyszło że jakieś rozporządzanie majątkiem :P hahaha
    No to nic innego tylko sciagac i instalowac....."mala szkodliwosc czynu"
    Lepiej lapac pieszych przechodzacych przez pusta droge na czerwonym swietle....dostalem kiedys 250zl za zatrzymanie ruchu ktorego nie bylo a psiaki wyszly z pobliskich krzakow!!!!
    Troche gimnastyki bylo, zalatwione przez kolesia ktory nad nimi byl....tlumaczyl ich "mlodzi sa i nadgorliwi" a chcialem im zaplacic 50zl za przejscie przez pasy....

Cytat Zamieszczone przez GeparD Zobacz posta
    Ja nie wiem czy jak zglosisz to do MS to nie dostaniesz jakiegos upustu na oryginalna wersje systemu.
    Przynajmniej kiedys taka akcja MS organizowal.
    Oby tak bylo.....choc patrzac na obecne prawa rynku to nie liczyl bym na to.....
    Albo odpowiedza, ze wiedza, ale nie moga nic zrobic, bo "mala szkodliwosc czynu"

Domyślnie

A gdybyś tak spróbował kontaktu z BSA?

edit: to chyba ten sam "magik"
    http://allegro.pl/windows-7-professi...069850476.html
    Ostatnio edytowane przez Marcin_gda ; 22-01-2012 o 17:50

Domyślnie

Zgłoś do małomiękkiego, oni się nim zajmą ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Przeczytałem ten wątek od początku do końca Czekam na dalszy rozwój wydarzeń!
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów