Close

Strona 13 z 18 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 180

Domyślnie

Wystarczy wejsc na strone www.office.com/downloadoffice. Podajac swoj klucz mozna sciagnac przypisana do niego wersje pakietu MS Office.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Idę na Policję, dostałem obudowę DELL, płytę asrocka, kartę graficzną jakąś nvidii, zasilacz rozbebeszony, bez proca, pamięci dysku ) Hahaha udupie gościa

Ostatnio edytowane przez Kundzior ; 02-11-2011 o 20:25
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

No to mozna sie bylo tego spodziewac

Domyślnie

Można było ale teraz to już jest dowód na sprzedasz nielegalnego systemu windows. Sprawę zgłaszałbym także na Policję i to dla komórki zwalczającej handel nielegalnym oprogramowaniem. Masz dowód, że ten system nie mógłbyć sprzedany z tym komputerem, bo płyta nie jest od Dell'a. Więc gość sprzedaje piraty.

Domyślnie

poza Policją może zainteresuję się tym również BSA, czyli Business Software Alliance.
    Swoja drogą, nie wiem dlaczego Allegro wciąż dopuszcza sprzedaż tego typu systemów operacyjnych OEM.
    Nikon system...

Domyślnie

Bo mają od tego prowizję?

Domyślnie

... poza tym dodam jeszcze, że licencję OEM można odsprzedać wyłącznie z całym komputerem, a nie tylko z jednym z podzespołów. Także, jakbyś otrzymał obudowę Dell nawet z oryginalną płytą główną - taka odsprzedaż byłaby nielegalna wg postanowień licencji OEM. Odsprzedaż licencji OEM możliwa jest wyłącznie z całym komputerem, chociaż MS nie definiuje chyba co oznacza "cały komputer".
    Nikon system...

Domyślnie

Spoko, wybieram się do odpowiednich ludzi, by mu noska przytarli, ale szczerze, ubaw miałem po pachy :PPP
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Khehe, dobreee...
    Ten komputer przyszedł w takim stanie, jak na zdjęciach, że wszystko luzem, czy rozkręcałeś go do zdjęć?
    Bo się tak zastanawiam, czy w ogóle jakąś taką dowolną płytę dałoby się wsadzić i sensownie umocować w obudowie Della.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Bo się tak zastanawiam, czy w ogóle jakąś taką dowolną płytę dałoby się wsadzić i sensownie umocować w obudowie Della.
    Do obudowy na zdjęciu nie wejdzie żaden ze sfotografowanych podzespołów.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 13 z 18 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów