Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Nie wiem jaka jest seria Inspiron, ale pracuję w firmie budowlanej, kupowałem różne laptopy, od kilku lat kupuję dell Vostro - i póki co są to laptopy które najdłużej wytrzymują pracę na budowach ( a warunki jakie są w kontenerze kierownika budowy to chyba się domyślacie, kurzu od groma, w lecie sauna, w zimie lodówka) Jak do tej pory na około 15 laptopów dell naprawiany był tylko jeden - powód - spadł z biurka i zbiła się matryca Cała reszta działa bez zarzutu.

Domyślnie

polecam HP probook s4530s
    4 rdzenie po 2.1, 4gb ramu usb 3.0, matowa matryca 15.6 itp..
    cena bez win7 1900

mam od ok 2tyg i jestem bardzo zadowolony
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Laptop kupiony Dziękuję wszystkim za wskazówki.

Pozdrawiam

Damian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Borkowski Zobacz posta
    polecam HP probook s4530s
    4 rdzenie po 2.1, 4gb ramu usb 3.0, matowa matryca 15.6 itp..
    cena bez win7 1900

mam od ok 2tyg i jestem bardzo zadowolony
    napisz jak sie sprawuje ?

poczytalem o tym lapku i rzeczywiscie w porownaniu do innych, robi wrazenie jak za tą kase !

jak monitor?

Domyślnie

a ja nie polecam Packard Bell TK-85, mam od 2-3 miesięcy i już narzekam. Zdarza mu się dosyć często przegrzewać przez co samoczynnie się wyłącza. Coś jest też nie tak z grafiką bo samoczynnie podczas działania na baterii obraz się ściemnia i rozjaśnia, ostatnio nawet jaskrawość się zmianiała (zrobił sie tak jaskrawy na chwilę że nie można było odczytać ciemnego tekstu na białym tle bo był rozmaz).

Serwis obarcza winą stary bios który tam siedzi - co więcej - powiedzieli mi że tak jest we większości tych modeli i trzeba ten bios wymienić, będę go wysyłał do naprawy w ramach gwarancji. Nie polecam tego sprzętu, nie po to sie kupuje laptopa żeby mieć niedorobiony bios, żeby sie wylączał i ekran fiksował, i już po przywiezieniu do domu nadawał się do serwisu (objawy przegrzewania są od samego początku). Totalna porażka! Jak go troche zużyję to sprzedam i zakupię coś innego od HP/Dell/Sony, zawsze miałem HP Pavilion, kilka sztuk różnych, wszystkie działały jak trzeba. Gdyby nie to że używam swojego wyłącznie do pokazywania zdjęć klientom to już dawno by wyleciał przez okno, żona jednak ma już go dosć bo więcej czasu na nim spędza.

Odradzam stanowczo.
    ;]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów