Szukaj
Jestem zniesmaczony i smutny. Nie macie jakis fajnych gadzetow? Tak po prostu regal?![]()
![]()
![]()
http://www.sklep.meble.pl/p58828,8-m...ulcano-xl.html
wedle życzenia![]()
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Może jakieś małe półeczki na CD/DVD z dyskontów? Stawiasz na biurku i już. Pod warunkiem, że nie masz dzieci, albo zwierzaków - bo potrafią przewrócić. Ja mam taką sporą 1,80m (ale są też mniejsze) i jest cała załadowana, z czego płyt jest może pięć sztuk![]()
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
Niestety z bałaganem musisz się pogodzić. Jeśli dużo robisz to dużo leży rzeczy na biurku. Ja akurat mam miejsce, więc nauczyłem się mieć osobne stoły czy nawet pomieszczenia do różnych zastosować. Mam biurko do mechaniki (imadło, szlifierka, wiertarka itd), mam biurko do elektroniki (lutownica, szufladki itd), mam biurko fotograficzne, biurko na papiery itd... Niestety najprościej będzie jak poprosisz żonę o sprzątanie![]()
Ja wiedziałem, że to sie tak skończy i zwykłe biurko się nie sprawdzi. Kupiłem sobie zestaw młodzieżowy z szafami po obu stronach, nadstawką, półką i czymś tam jeszcze. Obecnie wszystko ma swoje miejsce (prawie), ale jest już pełno. Sam blat miał być na tyle duży, żeby weszły dwa monitory.
Nie oszukuj się. Nie pomieścisz się.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
I na to wychodzi.
ps. Uwielbiam, jak np. siedze do pozna wieczorem i zostawiam czesc na jutro, wiec wszystkie dokumenty leza na biurku. Na drugi dzien wracam z pracy, wchodze do domu, kopara na ziemi, a zona mowi: kochanie popsprzatalam Ci na biurku (wszystkie na jednej kupce po sam sufit). Dobrze, ze milosc zwycieza wszystko![]()
Ja poprzednio, w jednym z pokoi miałem biurko o wymiarach (uwaga) cztery metry na metr. I tak było zawalone. Zminiaturyzowałem wszystko do biurka 160x80cm i też jest podobnie, ale na mniejszej powierzchni. Po prostu bałagan nie jest kwestią biurka lecz człowieka. Na szczęście nam, artystom, wolno bałaganić![]()
Jak siadam do mniejszego czuję się źle. Lubię mieć gdzie położyć ręce. I nie wiem gdzie mam kłaść swoje rzeczy. No bo co, rozłożę 2 książki, a reszta to gdzie...na podłodze? Albo formatke A2 i gdzie reszta pójdzie
A z rzeczy super użytecznych...to nie mam takich, ot normalka. Czasem tylko deska kreślarska wjeżdża.
Podstawa. Wygodne krzesło. Po 12h w krześle moje plecy mają mnie nie boleć. Reszty jest nieważna.
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 21-10-2011 o 23:09
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami