Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Co na biurko?

Domyślnie Co na biurko?

Wiem, tematy ktore pojawiaja sie Cafe czasami nie sa zwiazane z fotografia. No bo jak tu nazwac dyskusje o RTV, LPG i CSV? Padlo i na mnie. Ale do rzeczy.
    W koncu mam biurko takie, jakie zawsze chcialem, czyli o duzej powierzchni (bodaj 170x70). Pierwsze co zrobilem to po jego skreceniu powiedzialem zonie, ze moze sprzatac wszedzie, ale nie tutaj Powoli jednak robi sie graciarnia, bo obok mnie stoja glosniki, kalendarz, wydruki, kary pamieci, telefon, dyktafon itd. No i papiery (dokumenty itp.). Po prostu problemem zaczyna byc to, ze blat jest jednopoziomowy. I tu powstaje pytanie: czy macie cos na biurku, cos naprawde praktycznego, co mozecie polecic? Wiem, niby durne pytanie, ale od czego sa Nikoniarze? Myslalem nad kupieniem korytek (takie cos na dokumenty, co mozna ukladac pietrami), ale mam takie cos w pracy i w ogole tego nie uzywam. W sumie sam nie wiem czego chce, ale wiem ze jak sie czyms pochwalicie to na pewno pozazdoszcze i kupie
    Ostatnio edytowane przez docxxx ; 20-10-2011 o 19:10

Domyślnie

Ja mam coś takiego
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60153250/
    Sprawdza się całkiem nieźle.
    Poza tym może tutaj coś znajdziesz.
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...kspaces/10551/

Domyślnie

powieś na ścianie taką półkę łamaną pod katem 45 stopni z Ikei - tam można wrzucać do oporu

http://xarchiwum.pl/img/15/9341/3269.jpg

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Mam biurko narożne, trochę większe od Twojego i w części narożnej mam regały do samego sufitu o głębokości 25cm.
    Czyli poprzez półki zwielokrotnioną powieszchnia płaską biurka...
    Niestety zdjęcia nie pokażę, bo się wstydzę

PS

Z biurkiem jest jak z kablami, porządku nie utrzymasz
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

Z tym ze nie moge nic powiesic scianie. Jest biuro do zagospodarowania i powierzchnia pod nim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    To sa wlasnie te korytka:

ktore mi nie odpowiadaja.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Z tym ze nie moge nic powiesic scianie. Jest biuro do zagospodarowania i powierzchnia pod nim
    Mój regał stoi na biurku, nie jest przykręcony do ściany; jeśli o to chodzi (?).
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

też ma na biurku postawiony wąski regał, włażą w poprzek dwa skanery i drukarka laser, a do tego dużo "artystycznego" bałaganu i nawet moja żona się przekonała, że tam się porządku nie robi !!!, po za tym na biurku najwięcej miejsca zajmuje monitor, taki bardzo tradycyjny, kineskopowy 21 cali
    Ostatnio edytowane przez bogdi64 ; 20-10-2011 o 19:40
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

A jakis link do tego regalu?

Domyślnie

zwykły, tani, drewniany - w moim przypadku, dobierz sobie wymiary i wygląd jaki ci będzie pasował
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów