Czy mam wnioskować, że w niedługim czasie obejrzę Twoje zdjęcia w dziale lotnictwociekawa ta fota, jednak spróbowałbym odszumić, bo cienie ciut psują odbiór, albo zrobić całkowitą czerń
![]()
Szukaj
Czy mam wnioskować, że w niedługim czasie obejrzę Twoje zdjęcia w dziale lotnictwociekawa ta fota, jednak spróbowałbym odszumić, bo cienie ciut psują odbiór, albo zrobić całkowitą czerń
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Zaskakująca forma a jednocześnie świetna realizacja - cudnie...
NIKON
Ostatnio edytowane przez harb ; 20-10-2011 o 21:07
Tylko okna pozazdrościć...
piękny widok
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
No i... zaczęło się
Ale jak ładnie i ... ciekawie pokazane.
Podoba mi się pomysł a jeszcze bardziej realizacja!
P.S. Dawaj kolejne...![]()
zdjęcie super fajne, takie trochę stockowe z przeszłości
jakby to powiedzieć... zdetronizowałeś boregarda w temacie okiennym
tylko szyba niezbyt przejrzysta i drzewko w środkowym oknie rozświetlone jakby granat gdzieś w pobliżu znienacka...
Pomysł na fotografię może nie jest super twórczy, niemniej kreowanie w ten sposób obrazu bardzo mi odpowiada.
p.s.
Na marginesie, monitor chyba nie do końca masz dobrze ustawionychyba że to przeoczenie tj. lewy dolny róg, dół po prawej i jednak szerokogamutowiec pokazuje też nie do końca czarną ramę dookoła okna
Niemniej to są detale, które nie każdy będzie w stanie zobaczyć, zwracam na to uwagę bo wiem jaki masz monitor![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Bardzo przyjemne, pozazdrościć![]()
Skontaktuj się z nami