Szukaj
Te były robione pożyczonym analogiem i skanowane w labie (w jpg). Jeszcze nie dorobiłem się cyfrowej lustrzenki, ale na dniach, mam nadzieję, się to zmieni ...
3. najbardziej mi się widzi, fajne światło i w tym wypadku podoba mi się centralność. Choć można było jeszcze poeksperymentować z pokazaniem większej ilości sufitu, a mniej podłogi. 1 - na pewno zrobiłbym obrazek mniej centralny, z pokazaniem całego okna z prawej. 2. i 4 - nie byłem, więc nie widziałem tego zejścia w dół (?) po prawej, ale może lepiej by pokazać je w całości albo bardziej uciąć![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Dzięki
Co do zejścia przy 2 i 4:
5.
Zdjęcia mi się podobają, najbardziej te lipą wrosniętą w mur.
Ps. życzę utrzymania poziomu konwersji po kupnie cyfrówki![]()
No i teraz wiadomo, że tam w głębi też coś się kryje
Czy to była konwersja z barwnego filmu?
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Nie była to konwersja z kolorowego filmu, użyłem cz-b negatywu Kodaka. W Kamieniu robiłem też zdjęcia cyfrowym kompaktem, próbowałem konwersji, ale do efektu z negatywu się nie zbliżyłem ... Trzeba będzie zatem poczytać i posłuchać wskazówek mądrzejszych![]()
Skontaktuj się z nami