Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Deby by Greg77

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Dobry fot rozumiem kadrowanie z niskiej perspektywy niemniej nie byłbym sobą gdybym nie powiedział ze dłuższa ogniskowa bardziej by mi tu pasowała, agresywne cięcie doły i boków tak by to co w głębi zagrało główną rolę
    Teraz też jest ciekawie, niemniej moim zdaniem co co najciekawsze w kadrze przytłoczone jest tą zmarzniętą trawą na pierwszym planie. Oczywiście rozumiem Twój zamysł w tym kadrze, przedstawiam tu tylko moje sugestie, odczucia.
    Bedzie z dluzszej.....z czasem

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pierwsza klasa.Wszystko się podoba,kolory,światło,kadr.Wszystko na ten temat.Poprostu pięknie.

Domyślnie

ładnie pokazany oszroniony poranek mz. troszeczkę za duzo dołu 16/9 chyba byłoby lepszym rozwiazaniem , technicznie jak zwykle topowo

Domyślnie

super zestawione kolory. co do kadru to pewnie każdy ma swoją teorię. ja z Twoją się
    zgadzam. jest ok. pozdr.

Domyślnie

A ja, z racji swego rodzaju "rispektu" do twojego licznika postów,powiem że zupełnie nie rozumiem zachwytów nad tym zdjęciem.Owszem technicznie to wyszło okej,ale kadr?To co w tytule zupełnie ginie w oddali.Szeroki kąt tu się zupełnie nie sprawdził-trawa oszroniona, ładnie wyszła, mimo to jednak, sama w sobie jest zbyt ubogim motywem o ile wogóle nadaje się na motyw moim zdaniem.Sumując,fota jedynie do prezentacji w większym zestawie 5,7 zdjęć-taka na wejście,napewno nie na ososbny wątek.

Domyślnie

Pięknie... A już myślałem ,że tych dębów nikt ładnie nie pokaże

Domyślnie

Idealny kadr!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów