Szukaj
Warunki miałeś ale niestety ich nie wykorzystałeś..... troszkę mi się wydaje, że takie nie zdecydowane te zdjęcia są i kadrowanie też uciekło ....
za dużo miejsc do ogarnięcia,a za mało czasukadrować też nei wszędzie dałem rade tak jak chciałem,bo wszędzie pełno niepotrzebnych krzaczorów,kabli, i miejscami pagóry zasłaniały potrzebny dół..
proszę pisać co mogłem w tych ujęciach poprawić.. Będe niezmiernie wdzięczny![]()
www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
więc jeśli miałeś możliwość skorzystania z dłuższej ogniskowej to na zdjęciu nr 2 masz kapitalny temacik do jeszcze bardziej kapitalnej foty !![]()
a mianowicie chodzi mi o te dzrewka w centrum kadru gdzie z dołu wyłaniają się spod mgły i dymu a od góry wdziera się w nie piękne światełko... aj !! mieszkasz gdzieś tam w okolicach ?![]()
jeszcze jeden kadr z wczoraj:
co do foty nr.2 to faktycznie mogłem jeszcze nieco zooma wyciągnąć. Akurat na tym zdjęciu ogniskowa byla 270,wiec jeszcze do 400 troche zapasu zostało (gima 120-400 całkiem nieźle sobie radzi do ok. 350mm). Mieszkam niedaleko,więc jeszcze zawitam w punkt obserwacyjny![]()
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
no chłopie to powinieneś dostać za toa tak na poważnie ... szkoda, bardzo szkoda !
![]()
będzie jeszcze okazja poprawić błędytak to jest jak człowiek na codzień ma coraz mniej czasu na praktykowanie umiejętności fotograficznych
![]()
Skontaktuj się z nami