Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: ...ruiny...

Domyślnie

Ja tam jakosc zrozumiem, ale dwa slonca juz nie.....1 i 2 wygladaja jak brzydkie HDRy, 3 jest najladniejsze, choc do "ladnego" jeszcze sporo brakuje.
    Kadrowo najlepiej jedynka.....jednak obrobka masakryczna a na jedynce te ruinki wrecz swieca jak radioaktywne....
    Przepraszam autorze, ale tutaj mozna uslyszec krytyke, oto ona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tak - ruiny, tak można nazwać skutki obróbki, za mocno grzebnąłeś i foty wyglądają bardzo kiepsko.
    zgadzam się z tym komentarzem szczególnie jedynka mz. jest przekontrastowana a szkoda bo ładne miejsce i dobre kadry , dwójka mz. sie jakoś broni

Domyślnie

Krytykę przyjmuje z pokorą, i wyciągam wnioski.
    Obróbki uczę się metodą prób i błędów, także jeszcze nie raz będą one widoczne.

Domyślnie

Warunki (niebo) i miejscówka tak świetne, że nawet tak mocną obróbką nie udało Ci się tego całkowicie spierniczyć Gdyby na dwójce usunąć efekt halo z granicy budynki/niebo, i minimalnie ściągnąć kontrastu, to w tym b&w się broni. Kadry dobre. Na trójce gorzej.
    Gdzie to jest?

Domyślnie

Miejscówka bardzo oklepana, ruiny zamku w Olsztynie k. Częstochowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez behavior Zobacz posta
    Krytykę przyjmuje z pokorą, i wyciągam wnioski.
    Obróbki uczę się metodą prób i błędów, także jeszcze nie raz będą one widoczne.
    Gratuluję zdrowego podejścia do sprawy. Żeby wszyscy tak reagowali...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Myślę, że gdyby drugi raz podejść do obróbki dwójki byłoby fajne zdjęcie, bo kadrowo mi się podoba.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów