Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Jesień

Domyślnie

Mina mogłaby być bardziej zamyślona, ale kolorystycznie mi się podoba

Domyślnie

no ... kolor super!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Kolor i światełko niezłe. Natomiast kompozycyjnie zdjęcie sporo traci. Tam jakiś mini wodospad jest? Woda wygląda bardzo nieciekawie. Sam układ kadru też taki sobie i ułożenie zwisającej nogi. Ale na usprawiedliwienie - rozumiem, że wybór kadrów był tu na pewno ograniczony. Dla mnie w tym ujęciu prawa strona kompletnie nie istnieje. Widzę jedynie pionowy kadr z lewej połówki. A w nim - twarz i włosy wyszły bardzo miło. Reszta ciała - gorzej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Z lewej jasno, z prawej ciemniej. Pani średnio-korzystnie. Pokaż jeszcze jakieś

Domyślnie

Faktycznie z kadrem było mega ciężko. Kamienie na których siedziała Natalia mokre i śliskie (minę miała nietęgą gdy kazałam jej tam wejść ) Nie mówiąc o tym, że właśnie w moim zamyśle była ta zwisająca noga. Ja również stałam na kamlotach i bardziej uważałam, żeby zębów nie wybić No ale... Dzięki!

Domyślnie

Kolorki fajne. Wstaw inne.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

powiem szczerze, że pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to zbędne spodnie
    Swobodnie siedząca modelka w białej koszulce i z blond lokami nadaje zdjęciu naturalności, czystości... no i ciach - jeansy :P

Domyślnie

jak zawsze dobre i fajne

Domyślnie

Bardzo podobają mi się kolory na zdjęciu i te złote loki modelki poza i mina już niespecjalnie, ale też byłabym spięta na jej miejscu
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów