Modella: Natalia
Szukaj
Modella: Natalia
Mina mogłaby być bardziej zamyślona, ale kolorystycznie mi się podoba![]()
no ... kolor super!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Kolor i światełko niezłe. Natomiast kompozycyjnie zdjęcie sporo traci. Tam jakiś mini wodospad jest? Woda wygląda bardzo nieciekawie. Sam układ kadru też taki sobie i ułożenie zwisającej nogi. Ale na usprawiedliwienie - rozumiem, że wybór kadrów był tu na pewno ograniczony. Dla mnie w tym ujęciu prawa strona kompletnie nie istnieje. Widzę jedynie pionowy kadr z lewej połówki. A w nim - twarz i włosy wyszły bardzo miło. Reszta ciała - gorzej.
Z lewej jasno, z prawej ciemniej. Pani średnio-korzystnie. Pokaż jeszcze jakieś![]()
Faktycznie z kadrem było mega ciężko. Kamienie na których siedziała Natalia mokre i śliskie (minę miała nietęgą gdy kazałam jej tam wejść) Nie mówiąc o tym, że właśnie w moim zamyśle była ta zwisająca noga. Ja również stałam na kamlotach i bardziej uważałam, żeby zębów nie wybić
No ale... Dzięki!
![]()
Kolorki fajne. Wstaw inne.
Trochę tego...trochę tamtego...
powiem szczerze, że pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to zbędne spodnie![]()
Swobodnie siedząca modelka w białej koszulce i z blond lokami nadaje zdjęciu naturalności, czystości... no i ciach - jeansy :P
Bardzo podobają mi się kolory na zdjęciu i te złote loki modelkipoza i mina już niespecjalnie, ale też byłabym spięta na jej miejscu
![]()
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Skontaktuj się z nami