Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Poznań Maraton

Domyślnie Poznań Maraton

Kilka ujęć z dzisiejszego biegu
    1 Wiek nie gra roli 2 3 Kryzys...4Zwątpienie...

Domyślnie

Byłem tam, tez mam materiał , ale jeszcze długa droga do domu , wiec narazie napisze ze podobają mi się kadry , są takie , ze oddają klimat , ale nie całkiem , bo ... Nie ma publiki , kibiców , ale pgolnie podoba mi się fajna ostrosc
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Moze czegos brakuje, ale e foty ktore wstawiles i ktore widze sa bardzo fajne, wszystko mi sie w nich podoba, nie ma do czego przyczepic. Jestem na tak
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Nie wiem na którym kilometrze strzelałeś, ale polecam ostatnie 1000 metrów i metę.
    Tam są emocje, kadry, to co widza i fotografa przyciąga na maraton.
    Wbrew wyobrażeniu maraton to wielce wdzięczny temat do fotografii. Zwłaszcza ten na 42 kilometrze....
    Nikon

Domyślnie

Niezłe. Strzelone z innej strony. Podoba się.

Domyślnie

Ustawiłem sie na wiadukcie (Hetmańska)był tam męczacy podbieg wielu biegaczy miało tam kryzysiki szczególnie na 2 pętli.kilka ujęć
    12345

Domyślnie

Nie jest źle, ale jednak dużo, dość podobnych ujęć. Tak, wiem, ciężko o inne w tej dyscyplinie.
    Jednak mi brakuje paru ciaśniejszych ujęć ukazujących mimikę i grymasy zawodników.

Pzdr

Domyślnie

Na 2 złapałeś Barbarę Gil, stałą uczestniczkę maratonów w całym kraju. Na koszulce ma zawsze napisane, który to jej maraton w życiu. Wygląda na góra 50 lat, a zdaje się że zbliża się do 70
    ...

Uprawnienia umieszczania postów