Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Marzena - majowo

Witajcie.
    Dawno nic nie wrzucałem, w takim razie 4 kadry z szuflady

Nie bijcie za mocno
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

takie siadanie okrakiem na drzewie nigdy dobrze nie wyglada - szczególnie z rogami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    takie siadanie okrakiem na drzewie nigdy dobrze nie wyglada - szczególnie z rogami
    były próby siadania "nie okrakiem" ale były problemy z równowagą (silny wiatr)
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

[2]
    chyba najciekawszym ujęciem tego setu

cieszy oczy
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    były próby siadania "nie okrakiem" ale były problemy z równowagą (silny wiatr)
    no ja rozumiem. Ale skoro modelka się gibała na boki siedząc normalnie a nie okrakiem - to po co wstawiac dość niekorzystne z okrakiem i rogami nad głową ? :P Jak dla mnie ostatnie zdjecie nie powinno powstać, pozostałe dośc asekuracyjnie bez współpracy z modelką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Hehe dobre

2 mi się nawet podoba.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

No niestety jest tu bezlik błędów ustawieniowo-cielesnych, warto najpierw kwadrans poćwiczyć modelkę, żeby zobaczyć kiedy i jak wygląda, potem robić zdjęcia. Są przeprosty, wybałuszone stawy, ramiona itp... Zakładam, że to nie miała być sesja typowo pamiątkowo-albumowa, stąd odnoszę się do ustawienia ciała... Dwójka najlepsza
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    No niestety jest tu bezlik błędów ustawieniowo-cielesnych, warto najpierw kwadrans poćwiczyć modelkę, żeby zobaczyć kiedy i jak wygląda, potem robić zdjęcia. Są przeprosty, wybałuszone stawy, ramiona itp... Zakładam, że to nie miała być sesja typowo pamiątkowo-albumowa, stąd odnoszę się do ustawienia ciała... Dwójka najlepsza
    co do przeprostów itp to wiem i staram się zwracać na to uwagę, niestety Marzena ma bardzo duży "zakres ruchowy" łokci i jak się opiera na ręce starając się nie robić przeprostów, wychodzi to źle i bardzo sztucznie.

Domyślnie

to kurna unikac takich kadrów. Jak naturalnie wychodzi źle, sztucznie poprawiana też źle to szukać innych kadrów by nie trzeba było nic zmieniać A tak to mamy sytuację: wiem że źle ale wstawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    co do przeprostów itp to wiem i staram się zwracać na to uwagę, niestety Marzena ma bardzo duży "zakres ruchowy" łokci i jak się opiera na ręce starając się nie robić przeprostów, wychodzi to źle i bardzo sztucznie.
    nie no w to to ja nie uwierza wystarczy by skierowala lokiec na zewnatrz ( wykreciła staw 0 i zawwssze musi byc dobrze.. )
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów