Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Fashionowo - miksowo [pilon]

Załączam miks z rozmaitych czasów...

Ewelina, Agata, Ania, Asia, Patrycja, Maja i Joanna... Sesje od 2009 do 2011 roku...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Bardzo. Na tak zwłaszcza gdy mowa o pracach 2,4,5 te trzy szczególnie przypadły mi do gustu i nie mam zastrzeżeń co do nich

Domyślnie

Dzięki
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

5 świetne! Strasznie mi się spodobało. Takie dopracowane i ta stylizacja i miejsce i modelka i kolory. Super! i dwójeczka też mi się bardzo spodobała. Dobre połączenie i ładna obróbka. A ta fryzura powala
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Dla mnie 5 i 9 sa najciekawsze przez ostrzejsze swiatlo. W zasadzie to nawet mi sie bardzo podobaja Pozostale to ladne sa, ale nie zatrzymuja na dluzej. Nie ma na nich czegos, co by je wyroznialo i powodowalo, ze zostana w pamieci. Po kolejnym przegladnieciu lewa jedynka jest tez ciekawa.

Domyślnie

Mi też 5 i 9 wydają się najfajniejsze, pozostałe też bdb

Domyślnie

Dzięki

Dodam tylko, że pierwsze, wspomniane "lewe" zdjęcie towarzyszyło jako "portet-wizytówka" Ewelinie Zimnej przez cały program TVP "Supermodels", dojechało z nią nawet do Dubaju
    No, musiałem się pochwalić

LINK i LINK2 (dyskusja znawców modelingu pod artykułem - polecam )
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

No wiedzialem, ze "lewe" ma potencjal Napisz jeszcze, ze 5 w Elle, a 9 w Vouge byla i juz w ogole wyjde na znawce :P

Gdyby taki event (ten w Dubaju) mial byc kolejny raz, to bym chetnie pojchal dziewczyny podopinogwac

Uprawnienia umieszczania postów