Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie szczęście po zdobyciu Świnicy

wrzesień 2006 - moja żona szczęśliwa, że jest tam gdzie jest

D200/N28-80 1:3.3-5.6G/N70-300G/SB600 /N17-55:2.8/S10-20:4-5,6/Fodor 135:2.8/N85:1.8/ F80+MB-16/ Tamrac Expedition 5

Domyślnie

Niestety, ale... do albumu tylko.
    Dla Ciebie to zdjęcie ma pewno jakąś wartość sentymentalną... sorry, ale dla mnie już nie
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Za Guancho. Wychodzę z założenia, że powinno się tutaj wstawiać zdjęcia dające większy luz interpretacyjny, osobiste odczucia i emocje (choć nie zawsze) zostawiając z boku. Gdybyś wstawił widoczek, było by ok.

Nie wiem czy się dobrze wysłowiłem, ale coś mi to dzisiaj nie idzie za dobrze
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

wszystko ok, ale oprócz kompozycji.
    na (bardzo) szybko proponuję najprostsze ulepszenie:

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guancho Zobacz posta
    Niestety, ale... do albumu tylko.
    Dla Ciebie to zdjęcie ma pewno jakąś wartość sentymentalną... sorry, ale dla mnie już nie
    Ja się muszę podpisać pod powyższym. Zdjęcie zbyt przeciętne nawet do bardziej wymagającego albumu.
    To znaczy to jest moja opinia jako kogoś kto Twojej żony nie zna i stara się spojrzeć obiektywnie. Chociaż mam dziesiątki tego typu zdjęć mojej rodziny w mojej kolekcji i nawet do własnego albumu ich nie wklejam...

Domyślnie

Zdjęcie zdecydowanie mało przemyślane.
    Mam wrażenie, że sporo by dało ujęcie Twarzy w prawej stronie kadru, obejmujący tym samym część stawu z lewej.

Z tego co pamiętam to tam raczej więcej miejsca jest. W górach czasem fajnie wygląda przybliżenie tła, czyli zdjęcie wąskim kątem, z większej odległości, wtedy Twarz jest tej samej wielkości, za to tło znacznie większe.
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Uprawnienia umieszczania postów