Piękne ! a i opis doskonałymożna się uśmiać i z opisu i z kolegów ale fakt faktem trzeba przyznać, że "troszke" odwagi mieliście
... a wspomnienia to właśnie najważniejsze co zostaje
![]()
Szukaj
Piękne ! a i opis doskonałymożna się uśmiać i z opisu i z kolegów ale fakt faktem trzeba przyznać, że "troszke" odwagi mieliście
... a wspomnienia to właśnie najważniejsze co zostaje
![]()
To miałeś chłopie przygodę życia chybaKapitalne miejsce na ziemi aby doznać uderzenia adrenaliny!
Piękna i tajemnicza fotka a zarazem ja zdradziłeś co kryje się we mgle to można gęsiej skórki dostać.
Gratuluję wycieczki i czekamy na resztę zdjęć!
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Mega wspomnienia i foty też - ale tak sobie myślę, ile to trzeba wycierpieć żeby można było takie foty zarejestrować. Ok, nie zawsze są takie warunki, pogoda ect. Ale góry nikogo nie rozpieszczają ... wiec chyba wracam do swojego lasu drzewa oglądać. Szacunek dla fotografujących góry w takich warunkach. Może kiedyś dorosnę i do takich fotografii i warunków jak PABLOK!
Ja akurat słyszałem, że 400
Trzecie zdjęcie wydaje mi się najfajniesze. Zdecydowanie niefart, że Was na samej Trolltundze mgła złapała, bo jak się siedzi na krawędzi i czuje, widzi przestrzeń to jest wrażenie nie do opisania.
Zazdroszczę wyjazdu, wróciłbym tam jeszcze![]()
Bardzo lubię czytać te Twoje opisy z tej wyprawy.
Dodają one dodatkowego wymiaru tym kadrom![]()
Ostatnią fotę bardzo chętnie zawiesiłbym sobie na ścianie, czuć potęgę.... Bardzo fajna relacja... Może jeszcze coś dorzucisz?![]()
ot pstrykam....
Skontaktuj się z nami