Mile widziana konstruktywna krytyka.
Szukaj
Mile widziana konstruktywna krytyka.
Jazda bez zapietych pasow, ale po chwycie kierownicy widac, ze kierownik auta male doswiadczenie za kolkiem ma i sie autem lansuje, a nie jezdzi.
Po pierwszym wypadku nabierze szacunku do samochodu o ile przezyje bo trzymajac tak kierownice nie ma szans na wykonanie uniku w razie niebezpieczenstwa, a niezapiete pasy zycia taz nie uratuja. To tyle takich moich malych uwag, sorki, ale krew mnie zalewa jak widze, ze ktos w taki sposob podchodzi do jazdy autem.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zdjęcie z serii nic nie prezentuje. A z przedmówcą się zgodzę. MK na otrzeźwienie.
Dobrze, że w narodzie taka obywatelska postawa. Szkoda, że jest trwała ona dopóty sami nie wsiądziemy do auta.
Co do zdjęcia to jest ono słabe technicznie i ma nienajlepiej dobrany tytuł.
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
To, ze u Ciebie tak jest nie znaczy, ze u innych rowniez. Ja mam szacunek do samochodu, to nie jest zabawka w ktorej mozna sobie robic co tylko dusza zapragnie, trzeba miec swiadomosc, ze zawsze mozna sie zdarzyc cos nieoczekiwanego. Mi pasy uratowaly juz raz zycie i nie ruszam autem jak ich nie zapne, oraz jak nie zapna ich moi pasazerowie. Tak samo odpowiedni chwyt kierownicy i bezpieczna pozycja za kierownica. proponuje usiasc jak ten Pan na zdjeciu i zrobic prosty test. znajdz kawalek placu na ktorym jest jakas prosta linia namalowana, ustaw sie tak, zeby linia przebiegala przez sam srodek auta. wrzucasz 1ke i puszczasz auto bez wciskania gazu. teraz krecisz kierownica do oporu w lewo i od razu do oporu w prawo. przejedz tak 100 metrow. jezeli siedzisz prawidlowo nie powinienes wyjechac zadnym kolem poza linie. jak siedzisz zle, to niedosc, ze ni eutrzymasz linii miedzy kolami to bardzo szybko sie zmeczysz od machania kolem kierownicy.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami