Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: w kolorze II

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie w kolorze II

Patrycja, Luboradza, c.d.

Domyślnie

Obróbka skóry nie jest dobra. Twarz na zdjęciach wygląda płasko. Na dwójce dodatkowo kolor skóry na twarzy różni się od koloru na dekolcie, też przydałoby się to poprawić. Poza tym kadry nawet ciekawe.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Podoba mi się jedynka
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

A mi jedynka nie za bardzo pasuje, modelka tak jak by zgarbiona. Na zdjęciu dwa skóra na twarzy straciła fakturę (pory itp) i przez to tak sztucznie trochę. Ogólnie robi wrażenie. Bardzo chciał bym zobaczyć takie zdjęcie "surowe". Na ile doskonała modelka a na ile obróbka

Domyślnie

pomysły dobre, modelka jak pisałem wcześniej super, ale niestety diabeł tkwi w szczegółach.
    1. czyżby ostrość uciekła na usta? lewo oko w miare ostre, prawe wogóle.
    2. byłoby super gdybyś zadbał o fryzurę modelki.

Jest potencjał brak wykończenia.
    Będę obserwował co pokażesz dalej
    pozdrawiam

Domyślnie

A mi się podoba! mają jakiś taki swój urok. Nie potrafię nazwać tego dokładnie ale przemawiają do mnie. Gratuluję
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Obróbka wygląda forsownie. Fakt. I nadaje plastikowy look. Z pewnością przesadzone. Zmienię to... ale dodaje wyrazu. Stąd pewnie opinie podzielone. Gdzie ta granica? Niżej widać trochę detali na skórze. W sumie więcej na rawie nie było.

Domyślnie

1 i 3 to raczej makro niz portret natomiast zdjęcie nr 2 poległo w tonacjach. widać że modelka ma "parcie na szkło.." zatem tylko czekać na dobre wyniki. pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Uprawnienia umieszczania postów