Szukaj
Samoloty![]()
Matko jedyna -- jaki to reportaż? Woła o pomstę do nieba… Przenoszę.
A tak poza tym -- jakość jest koszmarna (podejrzewam, że to są spore cropy), kompletnie zniechęca do oglądania tych zdjęć. W ogóle nie znajduje w nich nic co mogłoby je obronić. Naprawdę podobają Ci się te fotografie?
Nie podobają mi się. Reportaż dotyczy tego, co kilka samolotów potrafi zrobić z niebem w ciągu jednego dnia. Koszmar.
A teraz coś na dokładkę. Te zdjęcia są jeszcze gorsze, bo zrobione przypadkiem, tak na chybił trafił. Zamieszczam je, bo uważam że to może być ciekawe.
To pierwsze jest prosto z aparatu. Dopiero w komputerze zauważyłam że coś dziwnego na nim jest. Po rozjaśnieniu zobaczyłam coś, co przypomina jakieś rakiety lub pociski. Byłam zaskoczona i zdumiona, bo gołym okiem nic nie było widać ani nic nie było słychać. Zdjęcie było robione po ciemku, w porze dziennika telewizyjnego.
1
2
Ostatnio edytowane przez barbarch ; 15-10-2011 o 01:41
te rakiety czy tam pociski to...ten tego no khem, jakby to powiedzieć...to gwiazdy są![]()
wchodzę czytam i jedno mi się nasuwa
ale temat pięknie dobrany.. O CO TU LATA?
-foty to nie crop duży widać po zdjęciach z rakietami balistycznymi
-robione chyba komórką z nakładką pinhole
reportaż beż tekstu i przypadkowymi zdjęciami..eee cytując kierowce rajdowego z pewnego filmiku na yt CO TO K... JEST?!
Ta gwiazda, co się nie rusza, to ISS może być![]()
Ostatnio edytowane przez Cysiu ; 15-10-2011 o 11:29
No ten komentarz o gwiazdach do mnie przemawia. To zdjęcie jest poruszone, więc mogą być to gwiazdy, bo przeskok jest jednakowy i w tym samym kierunku.
Ufff, ,, prawdę mówiąc mi ulżyło.
Foty powyżej robione są Nikonem przez moje okno i potem lekko skontrastowane w programie Capture NX funkcją LCH, więc są prawie naturalne. Ostatnie zdjęcie jest zrobione Lumixem, jest naturalne, beż żadnej korekty.
Ostatnio edytowane przez mpwt ; 16-10-2011 o 23:46
Być może za mało się znam na temacie ale powiem Ci szczerze , że powaliły mnie Twoje zdjęcia...
Poważnie po wspaniałej nocy popsułeś mi całą niedziele...
Nie wiem co w nich jest takiego , że wstawiasz je na forum .
Wyglądają jak pstryki pijanego dozorcy zrobione telefonem...
Poważnie nie jestem może wybitnym kolekcjonerem chwil ale to co tu prezentujesz.... Dla mnie padaka
Wybacz dobitną szczerość...
Pozdrawiam ...
Ostatnio edytowane przez Yesterday ; 16-10-2011 o 13:02
D3100 i walcze jak Lew...
Więcej nie będę się wychylać z tym tematem, bo temat jest trefny (chemtrails).
Czy Wam się podoba czy nie, to nie są foty pijanego dozorcy, lecz realny obraz nieba, trochę rozmyślnie przekontrastowany, widziany z mojego okna. Niestety na tym świecie oprócz tego co piękne są też zjawiska brzydkie, a nawet bardzo brzydkie. Ja lubię świat widzieć pięknym. No ale czasem otwieram okno i widzę coś TAAAkiego........
Barbara
Skontaktuj się z nami