Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Porto noca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Plus paliwo, płatne autostrady i płatne parkingi. Jak już liczysz, to licz wszystko.

A odnośnie zdjęć - chyba bym inaczej z WB kombinował.
    Portugalie spokojnie mozna przejechac bezplatnymi autostradami. Na platnym parkingu stalismy moze ze 3 razy wiec koszt znikomy. A jesli chodzi o paliwo ... 2200km x 5,8l /100km wychodzi 127l x 1,35E x 4,35zl= 750zl + wspomniane wczesniej 3000 + ewentualne parkingi i wychodzi 1000zl na osobe. Nadal uwazam ze jest to przyzwoita cena.

Domyślnie

Kadry niestety nie powalają, dla mnie akceptowalne jest 2 i ewentualnie 3. Na 1 przeszkadzają druty i nic nie wnoszące dachy na pierwszym planie, a 4 wydaje mi się być krzywa - kilka kroków w prawo, i gdyby napis był prosty, prezentowałoby się to moim zdaniem znacznie lepiej. O matrycy sam wspomniałeś. Na pewno balans bieli do poprawy bo na razie żółto to widzę. Na niebie też nic ciekawego sie nie dzieje. Tak więc raczej nuda. Żeby nie było - byłem tam (co prawda w środku dnia), i wiem że mimo dużego wrażenia jakie robi to miejsce (zwłaszcza most), nie jest łatwo o ciekawy kadr. A na pewno nie w pośpiechu. Ja wkomponowywałem w zdjęcia łodzie przycumowane do brzegu - masz takie ujęcie?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów