Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Porto noca.

Domyślnie Porto noca.

Porto noca.
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

PS. Sorry za brudna matryce... zapomnialem wystemplowac...

Domyślnie

Szkoda że nie skupiłes się bardziej np. na moście. Bardzo fajny i ładnie oświetlony. Kadry sa średnio ciekawe ;(. Nie wiem jaki obiektyw miałeś ale w exifie widnieje 20mm dla dx to 30mm. Tak ni w..... ni w gruchę do takich klimatów.
    PS Piękne miejsce zazdrościć wakacji ;P

Domyślnie

S10-20. Ciężko było się skupić bardziej nad kadrami kiedy trzy osoby popędzają i ciągną na kieliszek porto... Dlatego mam niestety mało nocnych zdjęć bo na nie trzeba trochę więcej czasu...

Domyślnie

Tylko dwójka ale bez PD.
    A wyjazdu też zazdroszczę. Portugalia to mój cel na wakacje numero uno - ale strasznie droga podróż wychodzi
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    A wyjazdu też zazdroszczę. Portugalia to mój cel na wakacje numero uno - ale strasznie droga podróż wychodzi
    Dlatego lepiej leciec do Hiszpani a potem juz wypozyczyc auto Bilet do Madrytu 400zl w dwie strony potem wypozyczenie auta (renault megane - bardzo fajny i pojemny samochodzik) na 2 tyg 1500zl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    - ale strasznie droga podróż wychodzi
    kolega ci napisał że nie jest źle hihihi 1500 + 400 + bilet lotniczy ;P.
    W moim przypadku prócz samochodu wszystko x 4 ;P
    Seba to co uderzamy jak co roku nad morze ;D

Domyślnie

Zdjęcia koszmarne............nie nie widzę niczego w tym materiale co by go broniło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    hihihi 1500 + 400 + bilet lotniczy ;P.
    W moim przypadku prócz samochodu wszystko x 4 ;P
    )
    400 sanmolot X4 wiec 1600 +1500 samochod czyli okolo 3000 na 4 osoby. Nie ma tragedii biorac pod uwage ceny biletow do portugalii....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    400 sanmolot X4 wiec 1600 +1500 samochod czyli okolo 3000 na 4 osoby. Nie ma tragedii biorac pod uwage ceny biletow do portugalii....
    Plus paliwo, płatne autostrady i płatne parkingi. Jak już liczysz, to licz wszystko.

A odnośnie zdjęć - chyba bym inaczej z WB kombinował.
    Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów