Nawet nie wiedzialem, ze to twoje... dwojka dla mnie BARDZO ciekawa ale jedynka wydaje mi sie lepsza.... niby nic a jednak cos...
Szukaj
Nawet nie wiedzialem, ze to twoje... dwojka dla mnie BARDZO ciekawa ale jedynka wydaje mi sie lepsza.... niby nic a jednak cos...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Jedynie dwojka za oryginalnosc ,nietuzinkowe podejscie do tematu , natomiast jedynka jest zwyczajna i nic nie wnosi . Pozdrawiam![]()
W mojej ocenie: jedynka - niezła, dwójka - bardzo ciekawa (bo inna).
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Widze, ze zdania podzielonei bardzo dobrze
jedynka miala byc pogladowa, zeby pokazac to samo miejsce bez udziwnien, tak jak to wyglada w naturze
pozdrawiam i dziekuje za komentarze![]()
Jedynka ok, ale bez jak to mawiają "zęba".
Dwójka to już zupełnie inna inszość jest. Zębów w niej cała szczena.
Pytanie tylko: czy do każdego taki uśmiech przemówi?
Kreatywne wykorzystanie sztucznego światła w fotografii krajobrazu zasługuje na uznanie, bo jest jakby na to nie patrzeć, rzecz stosunkowo rzadka i oryginalna.
Efekt końcowy cóż..., do mnie zbytnio nie trafia. Wygląda mz trochę sztucznie (oczywiście cały czas mam tu na myśli kategorię krajobraz).
Jak już wyżej wspomniałem, każdy kij ma dwa końce i ja już za swój ostatnio dostałem.
Ale wielki szacun za modelingowe podejście do tematu pola i drzewa. Pan Dąb pewnie był wielce kontent.
Pablook wiem o co ci chodzi z tym ze wyglada to sztuczniei jak widac po komentarzach jedni sa za inni wrecz przeciwnie
taka mysl mi wpadla do glowy, gdybym napisal, ze to islandia, wygladalo by to naturalniej
to moj pierwszy taki wybryk, na pewno nie ostatni i z czasem mysle, ze dojde do lepszych rezultatow
pozdrawiam
oby dwie odsłony wpadają w oko ale nacisk na 2
uczę się patrzenia przez trójpodział
1 spoko, nie mam opadu szczeny, ale zdjecie jak dla mnie ok. A 2...niby jest sztucznie, ale bardzo ciekawy eksperyment i efekt koncowy mi sie bardzo podoba. Jest kreatywnie, inaczej. Ja na pewno na tak.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami