Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Niedzica

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Niedzica

Patrząc na poziom zdjęć w tym dziale, trochę głupio mi wrzucać mojego gniota, ale mam nadzieję, że Wasze uwagi pomogą mi poprawić jakość. Zapraszam:

Domyślnie

Ooooo teraz to tam jest pięknie! Przeszkadzają mi na tym zdjęciu tylko te samochody i lekka nieostrość na zamku.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

jest pięknie ale ja bym dał sobie spokój z lewą stroną a kadrował bardziej w prawo tak aby zamek był w lg mocnym punkcie mz

Domyślnie

Kadr może nie jest jakiś odkrywczy, powiedziałbym raczej że standardowy i nie porywa. Natomiast ładne kolory złapałeś.

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za opinie. Co do nieostrości - wyostrzacie przed zmniejszeniem a potem po? Czy tylko po?

Domyślnie

Jak po masz nieostro to też lepiej wyostrzyć. Przetestuj program SNS Resizer forumowego kolegi Pebala - ten programik sam wyostrza po zmniejszeniu.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Kolor jest zdecydowanie mocną stroną tej foty. Natomiast parking z zawartością kompletnie niepotrzebny. Moja propozycja - za jednym zamachem pozbywasz się parkingu i sporej części w/g mnie zbyt rozległego obszaru wody. Za to poprzez format, który dla niektórych może być wadą ogniskujesz wzrok na głównym elemencie i uwypuklasz jego odbicie w wodzie.
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów