Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: W rzepaku...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie W rzepaku...

Witam.

Wygrzebałem coś z maja 2011

Zapraszam.

1. Uploaded with ImageShack.us
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, miałeś naprawdę dobre światło. Przyciąłbym chyba trochę nieostry dół.

Domyślnie

mnie sie podoba nieostre, daje odniesienie i troche plastyczności.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Szczena mi nie opadla, ale jest bardzo przyjemnie. Ladne swiatlo i taka pewna miekkosc w kadrze...fajnie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Fajnie - cieplutko, ale... Trzy centymetry z dołu ciach i wątpliwości mz znikają.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Fajnie - cieplutko, ale... Trzy centymetry z dołu ciach i wątpliwości mz znikają.
    zgadzam się,
    takie zdjęcia teraz, dają mi nadzieję że wiosna jeszcze kiedyś wróci
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

IMHO poprawne zdjęcie.
    Jedynie poprawne.

Pokazywałeś znacznie lepsze.
    Temat jest tak ograny, że aby znowu złapał za serce zdjęcie musi być wybitne.
    Gdyby ten krzak był charakternym drzewem, gdyby kolory pól były bardziej bajkowe lub ich faktura trochę szalona...
    Nie jest, niestety.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Henio Jawa Zobacz posta
    IMHO poprawne zdjęcie.
    Jedynie poprawne.

Pokazywałeś znacznie lepsze.
    Temat jest tak ograny, że aby znowu złapał za serce zdjęcie musi być wybitne.
    Gdyby ten krzak był charakternym drzewem, gdyby kolory pól były bardziej bajkowe lub ich faktura trochę szalona...
    Nie jest, niestety.
    Mam świadomośc,ze miewałem lepsze zdjęcia

Jest okazja wracać w to miejsce dość często gdyż codziennie przejeżdżam koło tej miejscówki do pracy.

Na pewno sie pojawi lepsze wydanie z tego miejsca.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Uprawnienia umieszczania postów