Szukaj
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
1. Strasznie małe te zdjęcia wstawiasz
2. Na każdym masz wyjarane niebo (poza 3)
3. Gdyby nie wypalone niebo, to najbardziej do mnie gada jedynka. Bardzo ładny widok.
Dziwnym nie jest
Foty byłyby całkiem niezłe, gdyby nie niemiłosierne przeostrzenie. No i trochę większe, please.
A new shit has come to light...
Stary, gdzie dokladnie ta jedynka byla robiona. Chetnie tam pojade![]()
Dzięki za odzew
Duder, Badyl81, Paabitos
OK - "przesiadam" się na duże foty - tak się wahałem ale jak tyle osób to potwierdza to coś w tym musi być
Badyl81, Paablitos
Wyjarane/przepalone niebo - kurcze ale póki nie robi się jedna biała plama to mi jeszcze tak pasuje - może z nieba w 5. nie jestem zadowolony... tak czy siak "poboksuję" temat...
Duder
popróbuję z tym ostrzeniem - choć i tak ostrzę 30% w programiku zmniejszającym fotkę
cry5t4l
na 5. ten ostrzejszy szczyt to Carrantuohill - pozostałe fotki (w tym i 1.) zrobiłem przy zejściu z niego![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Gdybym wstawil takie fotki to byscie mnie zjedli.....
W ltora strone schodziles?? Wejscie Devils Ladder czy od drugiej strony?? A zreszta na ostatnim zdjeciu widac Devils Ladder wiec chyba jednak tedy szedles.....bylem dwa razy na Karantuli....
Mozna to pokazac lepiej, tragedi nie ma, ale bez szalu....
Nikon http://greg77.com/
![]()
lubię te "tragedii nie ma ale bez szału"
Ostatnie zdjęcie było wykonane jako pierwsze i faktycznie widać na nim Devils Ladder. Początkowo tak szliśmy ale później zeszliśmy z tej drogi i weszliśmy zboczem (ścieżkami) od prawej strony. Nie odważyliśmy się schodzić przez DL - jeden z nas miał dziecko w nosidełku na plecach a tu wydawało się trochę za stromo. Poszliśmy na Cnoc na Toinne i tamtędy zeszliśmy łagodną ścieżką
.
.
Skontaktuj się z nami