Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie górki made in ireland

raczej nie mam tu szczęścia... ale nie myli się (tylko) ten, kto zdjęć nie robi
    zapraszam

1.

2.

3.

4.

5
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

1. Strasznie małe te zdjęcia wstawiasz
    2. Na każdym masz wyjarane niebo (poza 3)
    3. Gdyby nie wypalone niebo, to najbardziej do mnie gada jedynka. Bardzo ładny widok.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Badyl81 Zobacz posta
    1. Strasznie małe te zdjęcia wstawiasz
    2. Na każdym masz wyjarane niebo (poza 3)
    3. Gdyby nie wypalone niebo, to najbardziej do mnie gada jedynka. Bardzo ładny widok.
    Zgodze sie w pelni...
    Szkoda przepalow na niebie... zwlaszcza na jedynce, bo widok przedni. No i widac, ze w Irlandii cos tam jednak jest pomiedzy tymi brzegami...

Domyślnie

Foty byłyby całkiem niezłe, gdyby nie niemiłosierne przeostrzenie. No i trochę większe, please.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Stary, gdzie dokladnie ta jedynka byla robiona. Chetnie tam pojade

Domyślnie

Dzięki za odzew

Duder, Badyl81, Paabitos
    OK - "przesiadam" się na duże foty - tak się wahałem ale jak tyle osób to potwierdza to coś w tym musi być

Badyl81, Paablitos
    Wyjarane/przepalone niebo - kurcze ale póki nie robi się jedna biała plama to mi jeszcze tak pasuje - może z nieba w 5. nie jestem zadowolony... tak czy siak "poboksuję" temat...

Duder
    popróbuję z tym ostrzeniem - choć i tak ostrzę 30% w programiku zmniejszającym fotkę

cry5t4l
    na 5. ten ostrzejszy szczyt to Carrantuohill - pozostałe fotki (w tym i 1.) zrobiłem przy zejściu z niego
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Gdybym wstawil takie fotki to byscie mnie zjedli.....
    W ltora strone schodziles?? Wejscie Devils Ladder czy od drugiej strony?? A zreszta na ostatnim zdjeciu widac Devils Ladder wiec chyba jednak tedy szedles.....bylem dwa razy na Karantuli....
    Mozna to pokazac lepiej, tragedi nie ma, ale bez szalu....

Domyślnie

lubię te "tragedii nie ma ale bez szału"
    Ostatnie zdjęcie było wykonane jako pierwsze i faktycznie widać na nim Devils Ladder. Początkowo tak szliśmy ale później zeszliśmy z tej drogi i weszliśmy zboczem (ścieżkami) od prawej strony. Nie odważyliśmy się schodzić przez DL - jeden z nas miał dziecko w nosidełku na plecach a tu wydawało się trochę za stromo. Poszliśmy na Cnoc na Toinne i tamtędy zeszliśmy łagodną ścieżką
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    cry5t4l
    na 5. ten ostrzejszy szczyt to Carrantuohill - pozostałe fotki (w tym i 1.) zrobiłem przy zejściu z niego
    Dziekuje za odpowiedz. Kurde czaje sie na ta gore, jak "czajkowski na czajnik". Musze w koncu tam pojechac. Ale teraz to chyba pogoda nie za bardzo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cry5t4l Zobacz posta
    Ale teraz to chyba pogoda nie za bardzo
    Fakt, pogoda jest istotna - to nie są trudne szlaki tam gdzie przeszliśmy ale raz jeden Irlandczyk odwiódł nas od jednej ścieżki. W zasadzie oznakowany jest tylko szlak przez Devils Ladder a reszta to... tam gdzie wydeptane
    No i w kilka osób na pewno bezpieczniej.
    .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów