Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuman Zobacz posta
    dzięki bardzo za komentarze

@pan.lukasz : właśnie to, że wyjdziemy między ludzi było warunkiem jaki postawiłem młodym 9tka to akurat jedno z moich ulubionych plenerowych ever. dzięki za opinię.
    ale gdyby ten duży pan z lewej był mniejszy nieco trochę i mniej czytelny albo niewyraźny albo odwrócony, no chyba, że to rodzina bo pjawiają się wg mnie dwa równie istotne plany, po lewej i prawej i nie wiadomo, gdzie patrzeć ja bym dodatkowo zmuszał młodych do naturalności, bo na 9 tak nie do końca też to widzę fajnie ujęta naturalność na zdjęciach od 3-8

Domyślnie

Jest dobry plener ! 1 i 9 moje naj

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez proximus323 Zobacz posta
    Fajne BW jakiś preset czy własne ustawienia ?
    bw to ręcznie suwakami w acr wszystko, staram się zbliżyć do kliszy.

@pan.lukasz: hm no właśnie o to mi w tym zdjęciu chodziło, aby nie było jednoplanowe. mamy parę młodą(według mnie naturalnie uśmiechniętą), mamy pana z prawej który gra rolę, mamy sławną konstrukcję w tle, i mamy tłum przechodniów pomiędzy tymi planami. idealnie by oddać klimat miejsca przydałby mi się taki turysta jak np. u M.Parr'a http://www.newyorker.com/online/blog...arr-9_p465.jpg
    ...

Domyślnie

zdjęcia ładne, ale w przeciwieństwie do wiekszości mi takie kadry jak 9,2 nie podobają się. od fotograficznego punktu widzenia wygląda to reporterski kadr,dobrze rozplanowany, pokazany w dobrej konwersji itp. ale gdybym sam był dobiorcą takieg zdjęcia, to nie postawiłbym go sobie na półce i do albumu raczej też bym nie dorzucił...

mi się podoba 4,5,6,8
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

dzięki bardzo za wszystkie opinie
    ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów