Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: day beauty

Domyślnie day beauty

Witam serdecznie.
    Takie dni były ostatnio. Osobom nie przepadającym za miękkimi zdjęciami nie polecam.

Kliknij w foto 1.

Kliknij w foto 2.

maniak666
    Gość

Domyślnie

O ile na jedynce ta miękkośc jest wskazana wręcz, o tyle na dwójce nie jestem już tego pewien.
    Ale skoro taki jest Twój zamysł...
    Kadrowo też za jedynką bym raczej się skłonił.

Domyślnie

Jedynka bardzo przyjemna, na dwójce zrezygnowałbym z tych grud na 1. planie, to co w głębi bardzo ciekawe.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

ja chyba wybiorę kadr nr 2, chociaż te pole w pg totalnie pojechane i wygląda nieco jak budyń (nawet te korony dwóch drzew na tle tego pola dość kiepsko wyglądają tak rozmyte). na 1ce, o dziwo, przeszkadza mi pustka w kadrze. ogromna przestrzeń ale nie ma zbytnio na czym oka zawiesić.

Domyślnie

Podoba mi sie... to co sie pokazuje po kliknieciu na zdjecie numer dwa...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jestem za 1 - pasuje mi ten klimat chociaz spodziewałem sie teraz jesiennych klimatów z mgiełką- Jarku jak to jest
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    Jestem za 1 - pasuje mi ten klimat chociaz spodziewałem sie teraz jesiennych klimatów z mgiełką- Jarku jak to jest
    Jest jeszcze za ciepło na mgiełki poranne . Ale już niebawem

Domyślnie

Jak ja Tobie zazdroszczę bycia tam - klimaty rano są nieziemskie.
    pozdrawiam rodzinkę
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    Jak ja Tobie zazdroszczę bycia tam - klimaty rano są nieziemskie.
    pozdrawiam rodzinkę
    Dzieki Grzesiu

Domyślnie

Skrobnę parę zdań

Zacznę do zdania że obróbkę rozkminiłeś (a raczej sposoby i techniki użycia filtrów z rodziny NIK software i chyba stałeś się fanem filtra Glamour Glow ) co wydatnie widać na Twoich ostatnich fotografiach

1-ka – fajne plany i ciekawe światło, niemniej szumy po lewej w środkowej części kadru, dalsze plany dość mało przejrzyste, wypalona dziura przy drugiej hacjendzie, światła wydobyte mizianiem
    glamour glow, do tego żółto-zielone cienie, mnie średnio się to widzi
    Miałeś zdecydowanie lepsze miziane foty ostatnio

2-ka typowe nadużycie filtra glamour glow, wszystko wokół świeci i mieni się miękkim wymizianym światłem, kadrowo moim zdaniem zbyt dużo dołu, w cieniach zdecydowanie więcej kontrastu bym widział.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów