Darku, wystarczy jak chmurę z dwójki potraktujesz jak ściągę.
Tam dużo światła i cienia naturalnego, prawie samo wyszło , ale dół jak światła brak, to mi się już nie udaje, ale chyba mam pomysł. Widać od początku musi wszystko grać, na siłę nic nie wyjdzie.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Tam dużo światła i cienia naturalnego, prawie samo wyszło , ale dół jak światła brak, to mi się już nie udaje, ale chyba mam pomysł. Widać od początku musi wszystko grać, na siłę nic nie wyjdzie.
No tak, dobre naświetlenie to podstawa. Właśnie zrobiłem BW z memłanego, gdzie wszystko siłą rzeczy dość mocno uśrednia się. Żadna ze mnie wyrocznia, ale siedziałem nad tą fotą ponad godzinę by uzyskać zamierzony efekt. Zaprezentuję jutro.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami